Az egyik legrosszabb Batman-film sztárja is hozzászólt a felnőtt Batman-sorozat szexuális kérdéséhez

Val Kilmer azután nyilvánult meg, hogy kiderült: kivágtak egy orális szexet bemutató jelenetet a szériából.

Az HBO Maxon futó Harley Quinn-nel kapcsolatban nemrégiben árulták el az executive producerek, Justin Halpern és Patrick Schumacker, hogy az eredeti képregény gazdája, a DC nemrég kivágatott egy olyan képsort az animációs széria egyik epizódjából, amelyben Batman orális szexben részesítette a Macskanőt.

„Volt egy pillanat, amikor Batman délre indult Catwoman testén. Mire a DC: »Ezt nem tehetitek. Teljességgel kizárt.« Ezt mondták.

Arra hivatkoztak, hogy a hősök nem csinálnak ilyesmit.

Akkor mi megkérdeztük, hogy szerintük a hősök önzőek-e az ágyban, de nem erre gondoltak, egyszerűen csak úgy vélik, úgy nehezebb lenne eladni a Batman-bábukat” – magyarázta Halpern a Varietynek, és már ez a pár mondatos anekdota elég volt hozzá, hogy felrobbanjon az internet.


A rajongók azóta is Bruce Wayne intim szokásairól témázgatnak, számos mém is született, és miközben egyesek már ott tartanak, hogy az anno Adam West által alakított tévés camp Batman biztos nagyon adakozó szerető volt, végre

Batman maga is beszállt a vitába.

Val Kilmer az 1995-ös Mindörökké Batmanben formálta meg a köpenyes igazságosztót, és felhívta rá a rajongók figyelmét, hogy megeshet, hogy már az ő Batmanje kényeztette a szájával a filmben Nicole Kidman által alakított főhősnőt. Mindehhez illusztrációként azt a jelenetet választotta, amikor Kidman karaktere megpróbálja elcsábítani a hőst, és azt mondja: „Megpróbálhatjuk. Én hozom a bort.” A kérdést azonban Kilmer nyitva hagyta, hiszen a „megteszi vagy nem teszi meg?” mondattal rakta ki a filmrészletet.


(via Uproxx, The Hollywood Reporter)