Az HBO mutatja be itthon a Wonder Woman második részét

De még várnunk kell rá egy kicsit.

A Wonder Woman 1984-et tavaly év végén mutatták be, méghozzá a Warner új, kétes bölcsességű szisztémája alapján: az Egyesült Államokbeli mozipremierrel egyidőben korlátozott ideig az HBO Max-ra is felkerült a film. Az HBO sajtóközleménye alapján, Zack Snyder Az Igazság Ligájához hasonlóan itthon – hiszen az HBO MAX magyarországi indulására még várnunk kell –  az HBO GO felületén tekinthető meg Wonder Woman második saját kalandja, méghozzá szinkronnal.

Forrás: HBO

 

"A Wonder Woman 1984-ben ismét a világ sorsa forog kockán, és Wonder Woman az egyetlen, aki megmentheti. A Wonder Woman-sztori új fejezetében Diane Prince csendesen, a halandók közt elvegyülve éli életét a vibráló, csillogással teli 1980-as években, amikor az emberek mindent meg akarnak szerezni maguknak, és ez túlzásokba hajszolja őket. Bár Diane az összes szuperhősképességével rendelkezik, visszavonultan él, ősi maradványokat kutat, és csakis inkognitóban hajt végre szuperhőstetteket. Ám most kénytelen lesz kilépni a reflektorfénybe, és minden bölcsességét, erejét és bátorságát be kell vetnie ahhoz, hogy megmentse az emberiséget attól a világtól, amelyet saját maga hozott létre."

A WW1984-ben Gal Gadot mellett visszatér Chris Pine, az ellenfeleket Kristen Wiig és Pedro Pascal alakítják, a rendezői székbe az első rész után ismét Patty Jenkins ült. A bemutató április elsején lesz, de aki nem tud addig várni, a kedélyek enyhítéseként megnézheti a film kezdőjelenetét, ami alá Hans Zimmer jó kis Oroszlánkirályos zenét komponált.