Cameron Diaz egy Netflix-produkcióval tér vissza a filmezéshez

Legalábbis egy film erejéig biztosan, Jamie Foxx oldalán.

Jamie Foxx jelentette be, hogy Cameron Diaz, akit utoljára az Annie musical 2014-es feldolgozásban láthattunk, a Netflix Back In Action című filmjében – legalábbis erre az alkalomra – visszatér a kamerák elé. Foxx az Annie-ben és a Minden héten háborúban is együtt játszott a színésznővel.

Foxx megosztotta egy telefonbeszélgetés hanganyagát, amelyben ő, Diaz és az NFL-játékos Tom Brady beszélgetnek – utóbbi, nagy hírverést kapott visszavonulása után negyven nappal máris folytatta, amikor csatlakozott a Tampa Bay Buccaneers amerikaifoci csapathoz.

"Beszéltem Jamie-vel, és azt mondta, hogy szükséged van néhány tippre, hogyan vonulj vissza." – mondta a sportoló a felvételen.

Viszonylag sikeres vagyok a visszavonulás feloldásában.

"Őszintén szólva... pontosan erre volt szükségem" – válaszolta Diaz.

A hírt az Instagramon (ahol Foxx szintén megosztotta a beszélgetést) megerősítve Diaz azt írta: "@IAMJAMIEFOXX csak te tudtál visszahozni a játékba!!! Alig várom már, ez egy nagy durranás lesz!".

A Back In Actiont Seth Gordon (Förtelmes főnökök, Az elveszett város, Baywatch) rendezi, a Brendan O'Briennel (Rossz szomszédság) közösen írt forgatókönyv alapján. A forgatás várhatóan még idén elkezdődik.

Tavaly augusztusban Diaz kifejtette, hogy azért tűnt el Hollywoodból, hogy az élete más területeivel foglalkozzon.

Amikor hosszú ideig csinálsz valamit igazán magas szinten, amikor csak ezt az egyetlen dolgot csinálod, akkor az életed többi részét át kell adnod másoknak. Pusztán az én mint emberi lény menedzselése... Cameron Diaz egy gépezet. De a személyes, spirituális énem számára ez a tevékenységem egyszerűen nem elég.

Hozzátette:

Szórakoztató csinálni, imádom, imádok színészkedni, a végtelenségig tudnám csinálni, néha úgy érzem, hogy korlátlan energiám és lendületem van. Csak körülnéztem, és annyi minden volt az életemben, amihez nem nyúltam hozzá, amit nem kezeltem, és nem is tudtam igazán kezelni, mert minden olyan sűrű volt.

 

(Forrás: NME)

Címlapkép: Dave M. Benett / WireImage / Getty Images