Catherine Zeta-Jones is bekerült Netflix Addams Family-sorozatába

A színésznő lesz Morticia a galád család Wednesday címen futó, nyolcrészes élőszereplős sorozatában, amit Tim Burton készít el a népszerű streaming platformra.

Tim Burton legalább 10 éve szeretne saját Addams Family-folytatást forgatni, nem véletlenül készített olyan furcsa családokról szóló filmeket, mint az Éjsötét árnyék vagy a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei. Most végre teljesül a vágya: Wednesday címmel készíthet élőszereplős tévésorozatot, amelyben összesen 8 epizódban mutathatja majd be kedvenc szörnycsaládunkat. Azt is lehet már tudni, hogy kik lesznek a főszereplők:

  • Catherine Zeta-Jones lép Anjelica Houston örökébe, és ő lesz Morticia, a morc anyuka.
  • Luis Guzmán alakítja majd az arisztokratikus megjelenésű Addams-családfőt, Gomezt, akit Raul Julia játszott el az 1991-es mozifilmben és annak 1993-as folytatásában.
  • Jenna Ortega lesz a címbéli mufurc kislány, Wednesday, akit a régi filmváltozatokban Christina Ricci alakított.

Az Addams Family-rajongók eddig abszolút elégedettek a Netflix színészválasztásával (igaz, 2017-ben még azt szerették volna, hogy Oscar Isaac ne csak az Addams Family-rajzfilmben legyen Gomez, hanem egy későbbi élőszereplős változatban is).

Sőt, egyesek máris arról álmodoznak a legfrissebb hírek hallatán, hogy Catherine Zeta-Jones és Luis Guzmán mellé a 2000-ben bemutatott Traffic többi kiváló szereplőjét is le lehetne igazolni Addams-rokonnak: Benicio Del Toro lehetne mondjuk Fester bácsi a Netflix-verzióban.

Tim Burton mellett egyébként számos olyan stábtag dolgozik majd a Netflix Wednesday-sorozatán, akik korábban más Addams Family-produkciók stábjában is benne voltak: Gail Berman, Kevin Miserocchi és Andrew Mittman például a most készülő Netflix-sorozat mellett a 2019-es és az idén esedékes rajzfilmverzió producerei is egyben. (via Uproxx & The Hollywood Reporter)