Csúszik az új Star Wars-sorozat, vigasztalódjatok az előzetesével!

A trailerből derült ki, hogy az Andor című Zsivány Egyes-előzményszéria augusztus 31. helyett majd csak szeptember 21-én érkezik.

A mozikban 2016 decemberében bemutatott Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet egyik legszimpatikusabb figurájának, Cassian Andornak az előtörténetét bemutató sorozat azt meséli el, hogyan tette meg az első lépéseket a lázadás irányába a karakter; de persze a cselekmény nem kizárólag a címszereplő alakjára koncentrál, hanem magát a Birodalom ellen fellángoló forradalom történetét is feltárja, nagyjából öt évvel a Halálcsillag tervrajzának ellopásáról szóló Csillagok háborúja-mozi eseményei előtt.

Forrás: YouTube / Star Wars


„Habár az a címe, hogy Andor, valójában a forradalomról szól.

Ez egy közös történet, emberek egy csoportjáról. A közösségről.

Ezenkívül persze esélyetek lesz találkozni egy csomó olyan karakterrel és helyszínnel ebből a galaxisból, aminek a létezéséről még csak nem is tudtatok” – ígérte korábban a Cassiant megformáló Diego Luna, aki most személyesen mutatta be a trailert a Good Morning America hétfői adásában, ahol azt is elárulta, hogy a széria cselekménye egy nehéz időszakban ábrázolja a hőst, amikor igen kemény számára az élet, ám lehetősége adódik részt venni valamiben, ami sokkal nagyobb nála.


A látványos és akciódús előzetesből kiderül az is, hogy Luna mellett visszatér a lázadók vezetőjét megformáló Forest Whitaker és Genevieve O'Reilly (Mon Mothma), de játszik a szériában Fiona Shaw és Stellan Skarsgård is. A két évadból álló Andor első évadának első három epizódja szeptember 21-én kerül fel a Disney+-ra, majd az új részek hetente érkeznek. A második évad valamikor 2023-ban lesz elérhető a streaming szolgáltató kínálatában. A sorozat kreátora a neves forgatókönyvíró-rendező, Tony Gilroy, akit egyebek mellett a Zsivány Egyes és a Bourne-filmek társírójaként ismerhetünk.


(via EW)