Daniel Radcliffe-től megkérdezték, benne lesz-e az új Harry Potter-sorozatban

Ő pedig a legjobb tudása szerint válaszolt.

Ahogyan azt korábban mi is megírtuk itt a PORT.hu hasábjain, tévésorozat készül a korábban HBO Max, ma már szimplán csak Max streaming szolgáltatóra J.K. Rowling kultikus regényeiből. A jelenlegi tervek szerint mind a hét regényből önálló évad lesz majd, arról viszont, hogy a régi színészgárdából bárki is visszatérne, egyelőre semmit sem tudni.

 

Daniel Radcliffe (forrás: David M. Benett/Dave Benett/WireImage)

 

Daniel Radcliffe egy friss interjújában arra a kérdésre, hogy a rajongók számíthatnak-e arra, hogy az új verzióban ő is feltűnik majd Harry Potterként, azt válaszolta, hogy erre azért elég kicsi az esély.

Úgy tudom, hogy megpróbálják az egészet újrakezdeni, de biztos vagyok benne, bárki is készíti majd el, a saját elképzeléseit akarja keresztülvinni a sorozatban, és valószínűleg nem akar majd azon töprengeni, miként lehetne a régi Harryt rávenni, hogy valahol szerepeljen. Szóval én semmiképpen sem törekszem erre [mármint: a visszatérésre] semmilyen módon.

Radcliffe minden esetre sok szerencsét kívánt annak, aki majd a helyébe lép új Harry Potterként, és hozzátette:

Nagyon izgatott vagyok, hogy átveszik tőlem a stafétabotot, de nem hiszem, hogy szükség lenne arra, hogy ezt én fizikailag is átadjam.

A The Hollywood Reporter már 2021 januárjában arról számolt be egy exkluzív cikkében, hogy Harry Potter-sorozat készül az HBO háza táján. A hír azonban hivatalosan csak 2023 áprilisában robbant bombaként, amikor a Warner Bros. Discovery újonnan kinevezett vezérigazgatója, David Zaslav bejelentette az élőszereplős sorozat terveit egy prezentáció során, amely arról szólt, hogyan integrálódik majd egymásba az HBO Max és a Discovery+ egy költségcsökkentő és hatásfoknövelő fúzió keretében.

(via The Hollywood Reporter)