Durva jó tartalmak érkeznek a héten streamingre

Ünnepelt fesztiválkedvenctől angol humoron át sztárparádét felvonultató filmekig sokféle jóság lesz a héten a Netflixen, a Disney+-on, az HBO Maxon és a SkyShowtime-on.

Mind idegenek vagyunk

Ez a megindító és provokatív történet a szeretetről, a családról és múltunk kísérteteiről szól. Adam (Andrew Scott) magányos életet él, amíg egy este felkeresi titokzatos szomszédja (Paul Mescal), aki rég elfojtott emlékeket hív elő benne. A két férfi kötődést és tagadhatatlan vonzalmat érez egymás iránt. Adam egyszerre gyerekkori otthonában találja magát, ahol a szülei (Claire Foy és Jamie Bell) élnek, annak ellenére, hogy valójában 30 éve elhunytak.

Mit mondanánk (és mit fedeznénk fel), ha még egy napot eltölthetnénk azokkal, akiket a legjobban szerettünk?

Hol találod? Április 24. óta elérhető a Disney+-on.


Seneca: A földrengések kialakulása

Robert Schwentke (Légcsavar, Az időutazó felesége, Red, R.I.P.D. – Szellemzsaruk, A beavatott-sorozat filmek) történelmi-életrajzi drámájában John Malkovich alakítja Senecát, a híres filozófust. Az ókori Rómában ő Nero császár tanítója, mentora, tanácsadója gyerekkora óta, aki nagyban hozzájárult az uralkodóvá válásához.

Amikor azonban Nero ráun tanácsadójára, öngyilkosságra szólítja fel...

Hol találod? Április 26. óta elérhető az HBO Maxon.


Talpig férfi

Egy kegyetlen ellenségekkel és hirtelen csőddel szembenéző atlantai ingatlanmágnás, mikor birodalma darabokra hullik, mindent megtesz azért, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra. A Hatalmas kis hazugságok és a Tudhattad volna alkotójaként ismert David E. Kelley sorozata Tom Wolfe azonos című, magyarul is olvasható regénye alapján készült, és

olyan sztárokat láthatunk benne brillírozni, mint Jeff Daniels és Diane Lane.

Hol találod? A Netflixen, május 2-tól.


Cukormáz nélkül

Amikor még a tej és a müzli uralták a reggelik piacát, ádáz cégháború kezdődik egy forradalmi új süteményért a Kellogg’s és a Post között. Jerry Seinfeld rendezői debütálása a Pop-Tarts 1963-as megszületését meséli el, olyan sztárokkal a főbb szerepekben, mint Hugh Grant, Maria Bakalova, Melissa McCarthy, Amy Schumer és maga Seinfeld. És akinek esetleg nem ismerős ez a gabonapehely és tej kombinációjából kreált gyors és édes reggeli,

az se csüggedjen,

hiszen vígjátékként nézheti meg a sztoriját.

Hol találod? A Netflixen, május 3-tól.


Boat Story

Amikor a két nehéz sorsú idegen, Janet és Samuel egy hajóroncson kokainra bukkannak, nem akarnak hinni a szemüknek. Miután megegyeznek, hogy eladják a drogot, és elfelezik a pénzt, hamarosan rendőrök, álarcos bérgyilkosok és egy Szabó néven ismert elegáns, öltönyös gengszter elől kell menekülniük.

Janet szerepében a csodálatos angol komikát, Daisy Haggardot (Sikersorozat, Bezzegszülők) láthatjuk, a Szabót pedig Tchéky Karyo (Nikita, Bad Boys, Meglesni és megszeretni) játssza.

Hol találod? A hat epizódból álló fekete komédiának május 3-án már az utolsó része érkezik a SkyShowtime-ra – de érdemes addig ledarálni annak is, aki eddig nem nézte.

 

Star Wars: Birodalmi históriák

Ez a hat epizódból álló utazás a félelmetes Galaktikus Birodalomba vezeti a nézőt, amelynek világát két, különböző korszakban élő, eltérő utakon járó harcos szemszögéből ismerhetjük meg. Miután mindent elveszített, a fiatal Morgan Elsbeth a bosszú útjára lép a terjeszkedő birodalmi világban, míg az egykori Jedi, Barriss Offee azt teszi, amit tennie kell, hogy túléljen a gyorsan változó galaxisban.

Döntéseik meghatározzák a sorsukat...

Hol találod? A Disney+-on, május 4-től (minden epizód elérhető).

 

Múlt heti streamajánlónk

Ezeket a nyomozós sorozatokat streameld a héten, tuti nem fogsz unatkozni!

Négy izgalmasnak ígérkező széria is a napokban indul el a Netflixen és az Amazonon: van köztük skandináv krimi, képregényadaptáció és hátborzongató horror is.

Tovább