Egymásnak esik a Holtodiglan sztárja és a Trónok harca Tyrionja

Megérkezett az első előzetes a Fontos vagy nekem című netflixes fekete komédiához, amelyben Rosamund Pike alakít hatalmasat egy kegyetlen csaló szerepében.

A film február 19-én kerül fel a Netflix kínálatába, és arról szól, hogy egy, a bíróság által kijelölt, hivatalos gyámként dolgozó nő, Marla rászedi a gondozására bízott idős ügyfeleit, és ahelyett, hogy segítene rajtuk, mindenükből kiforgatja őket. Legújabb kiszemelt áldozata azonban olyan barátokkal és családtagokkal rendelkezik, akik felveszik a kesztyűt – és ennek köszönhetően Marla maga válik célponttá. De persze ő sem adja fel, így egyszerre véres és szórakoztató párviadal veszi kezdetét.


A gonosz csalót Rosamund Pike alakítja, ellenfelét, a veszélyes gengsztert pedig a Trónok harcából ismert Peter Dinklage. Rajtuk kívül feltűnik a filmben átvert öreg néniként Dianne Wiest, Chris Messina (Az Argo-akció, Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), Éles tárgyak) és Eiza González is (a Nyomd, Bébi, nyomd!-ban és az Alita: A harc angyalában feltűnt színésznő játssza Marla üzleti partnerét és szeretőjét).

Forrás: YouTube / Netflix

 

A Fontos vagy nekem tavaly szeptemberben már bemutatkozott a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol a kritikusok el voltak ragadtatva tőle. Az IndieWire újságírója például „a társadalmi összefüggéseket is feltáró vériszamos thriller”-nek nevezte, ami „igen szórakoztatóan mutatja meg, milyen nagyon-nagyon rosszak is tudnak lenni az emberek”. Kate Erbland kiemelte Rosamund Pike játékát is, aki SPOILER! „ismét sikerrel ragadja meg azt a hideg szociopata figurát, mint amilyen Amy Dunne is volt a Holtodiglanban”.


(via IndieWire)