Elindul a Squid Game-játék a valóságban is

Már lehet is rá jelentkezni, de a veszteseket azért nem végzik ki.

A Nyerd meg az életed, vagyis a Squid Game rekordgyorsasággal lett a Netflix történetének legnézettebb sorozata. Azt már tudjuk, hogy érkezik a második évad, legutóbb pedig arról számoltunk be, hogy a széria zenéjét egy magyar művész hangszerelte, és magyar zenészekből álló zenekar játszotta fel.

Hiába kell még sokat várni a folytatásra, a Squid Game-vonaton egyelőre nincsen fék, tele a közösségi média a sorozattal kapcsolatos mémekkel, receptekkel, meg lehet vásárolni a játékosok és az őrök uniformisának replikáját – most pedig elindul a széria által inspirált játék is Nagy-Britanniában.

A Universal Ents nevű cég már el is indította a honlapot, ahol jelentkezni lehet, illetve a 01325 777843 telefonszámon is jelezhetik a vállalkozó kedvűek, hogy készen állnak a küzdelemre. A rossz hír, hogy a játékosok (első körben?) mindössze 500 fontot nyerhetnek, ami jóval kevesebb a sorozatban látható összegnél, a jó viszont az, hogy ők garantáltan élve távozhatnak a küzdelem helyszínéről. Ami természetesen titkos, a jelentkezőket valahol Anglia észak-nyugati részén fogják betuszkolni felvenni egy autóba, és onnan szállítják őket egy világtól elzárt helyre.

Forrás: Netflix

A játékosoknak át kell esniük egy orvosi vizsgálaton is, amivel igazolhatják, hogy fizikailag és mentálisan is egészségesek. A 40 indulónak 5 játékban kell majd részt vennie (természetesen egyenmelegítőben), ezek közt lesznek olyanok, amelyeket a sorozat inspirált, de teljesen újak is. A szervezők színészeket is felbérelnek majd, hogy még hitelesebb és félelmetesebb legyen az élmény, és a Squid Game egyes jeleneteit is újrajátsszák majd. A rendre a szervezők által felbérelt biztonsági személyzet ügyel, de nem úgy, mint a sorozatban. Max Fox kreatív igazgató nyilatkozata szerint 

ez egy fájdalommentes élmény. Nem lesznek fegyverek, festékpatronok és hasonlók, de attól ne féljen senki, hogy összevizezze magát”

Az első játék november 27-én indul.

Via: Ladbible