Erről fog szólni a Wednesday következő évada

Az alkotók a figura latin-amerikai gyökereiben akarnak elmélyedni – de egyéb titkokat is elárultak egy új interjúban.

Al Gough és Miles Millar showrunnerekkel az IndieWire készített egy hosszabb interjút, amelyben – annak ellenére, hogy még nem lehet tudni, mikor érkezik a népszerű sorozat második évada, és pontosan miről fog szólni – szivárogtattak pár izgalmas infót. Millar például elárulta, hogy az írókkal együtt

épp annak keresik a módját, hogyan lehetne hangsúlyosabbá tenni a sztoriban a címszereplő latin-amerikai gyökereit.

„Nagyon kevés az ebből a kulturális közegből származó ikonikus karakter, szóval megpróbáltuk eddig is minél hitelesebben megjeleníteni” – mondta az alkotó, aki azt is hozzátette, hogy mindig is fontosnak tartották, hogy amennyire csak lehetséges, megfelelően reprezentálják a latin-amerikai közösséget. „Mindig feltettük az írókkal magunknak a kérdést, hogy vajon milyen zenét hallgatott Wednesday, amikor felnőtt. Vagy épp, hogy mit játszana Gomez.

Forrás: Netflix

Azokat a pillanatokat akarjuk megtalálni, ami tényleg autentikusan mutatja be, milyen lehetett „latinó” szülők lányaként felnőni New Jersey-ben.

És hogy hogyan alakul mindez tini korában? Az új évadban határozottan a mélyére fogunk ásni mindennek” – ígérte a showrunner, aki azt is elmesélte, milyen váratlanul érte őt és írótársát, Al Gough-t a sorozat kirobbanó népszerűsége; különösen, miután előtte évekig hiába házaltak vele különböző producereknél.

„Mi csak amolyan könnyed ifjúsági szériának szántuk, szóval azt gondoltuk, talán a tinik és a fiatal felnőttek körében sikeres lesz. Aztán valahogy túlnőtt magán, és sokkal többé vált. De mi sosem számítottunk ilyen szintű hatásra és lelkesedésre” – vallotta be Millar. Ami pedig a címszerepet megformáló, mexikói és Puerto Ricói-i származású Jenna Ortegát illeti, vele hamarosan nemcsak a Wednesday második évadában találkozhatunk, hanem a nem kevésbé kultikus Beetlejuice folytatásában is – erről itt írtunk korábban.


(via NME)

 

Egy kis agytorna

Mennyire ismered Wednesday világát? - KVÍZ!

Az elmúlt év egyik legsikeresebb sorozata a Netflixen futó Wednesday, amely az Addams Family különc kislányának iskolai éveit énekli meg. Ha ezt olvasod, gondolom te is szereted a szériát, de vajon mennyire emlékszel rá?

Tovább