Ez most a 10 legnépszerűbb film a magyar Netflixen

Kevin Hart jött, látott és győzött.

A Netflixen nem csak azt tudjuk megnézni, milyen új filmek és sorozatok kerültek fel a platformra, de egy állandóan frissülő top 10-es lista tudósít arról, hogy az adott nyelvterületen melyek az éppen legjobban pörgő tartalmak. A listán ömlesztve vannak a filmek, sorozatok és valóságshow-k, mi viszont most csak a filmre voltunk kíváncsiak. Nem meglepő módon népszerűek a júniusi újdonságok, de felkúszott néhány régebbi cím is a listára, mint pl. a Will Smith-féle Gemini Man vagy a Baywatch-film.

10. A gördeszkás lány

Manjari Makijany filmjében egy apró indiai faluban élő tinilány rátalál élete sorsdöntő szenvedélyére, a gördeszkázásra, ám rögös út vár rá, ha álmait követve versenyzővé szeretne válni.

9. A háború démonjai

Eric Lomax háborús veterán, akinek a vasút a mániája. A feleségét halálra rémíti, hogy Ericnek időnként furcsa rohamai vannak, ráadásul egyre jobban magába zárkózik. Végül férje volt katonatársától, Finlaytől megtudja, hogy a II. világháború folyamán japán fogságba estek, és ott durva megaláztatások érték őket. Eric képtelen lezárni a múltat, ám egy napon kiderül, hogy az egyik japán katona, aki részt vett a kínzásában, még él. A férfi úgy dönt, hogy megkeresi és igazságot szolgáltat.

8. #Kövessbe

Cole az instagram királya, ő a legmenőbb vlogger, akinek minden videóját tízmilliók követik élőben. Minél extrémebb a műsor, annál több a követő, nála pedig nincs határ, bármilyen őrült kihívásban benne van. Amikor barátaival Moszkvába utaznak, hogy kipróbáljanak egy exkluzív, személyre szabott szabadulószobát, még nem sejtik, hogy életük legdurvább játéka vár rájuk, ahol a túlélés a tét.

7. Ébrenlét

Mark Raso filmjében egy globális esemény hatására az emberek képtelenek aludni. Egy volt katona meg akarja menteni a családját, miközben a társadalmon és saját elméjén eluralkodik a káosz. (A Port kritikája itt olvasható.)

6. Baywatch

A nagy sikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.

5. Gemini Man

Ang Lee akcióthrillerében a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. Kiderül: az üldöző megtévesztésig hasonlít az üldözöttre. A további szerepekben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen és Benedict Wong látható.

4. Az ezüst jégkorcsolya

Szentpétervár befagyott folyóin és csatornáin egy piti korcsolyás tolvaj elrabolja egy arisztokrata lányának szívét, miközben mások próbálják elválasztani őket egymástól. (Hamarosan érkezik a Port kritikája a filmről.)

3. A kívánságsárkány

Egy szorgalmasan dolgozó tinédzser leginkább arra vágyik, hogy újra találkozhasson gyermekkori legjobb barátjával – aki azóta híres modell lett és fényűző életet él – amikor talál egy kívánságteljesítő sárkányt. A sárkány megmutatja neki a lehetőségek varázsát.

A kínai-amerikai koprodukcióban készült animációs film egyik producere Jackie Chan volt, aki a hangját is kölcsönözte az egyik karakternek a mandarin nyelvű változatban. (A Netflixen magyar szinkronnal is elérhető a film.)

2. Papíron jónak tűnt

Miután éveken keresztül a karrierjét helyezte a szerelem elé, a stand up előadó, Andrea Singer rábukkan a tökéletes pasira. Papíron mindennek megfelel, de tényleg annyira jó, mint amilyennek látszik?

1. Apaság

Kevin Hart főszereplésével készült Matt Logelin emlékiratának feldolgozása, aki alig egy nappal a lányuk születése után veszítette el feleségét, és meg kellett tanulnia egyedülálló apaként megtalálnia a helyét és a lehető legjobb szülőnek lenni.