Ezek a legtöbbször lejátszott tévés zenék

A Spotify-keresések alapján összeállt minden idők leggyakrabban lejátszott tévés soundtrackjeinek és betétdalainak a listája a Jóbarátoktól kezdve a Stranger Thingsen át a Trónok harcáig.

A streamelős platform több mint száz széria soundtrackjét vizsgálta, és a keresések alapján meg tudták határozni a legtöbbször lejátszott soundtrackeket és az azokról leggyakrabban lejátszott betétdalokat is. 5 milliárdos lejátszással a Stranger Things című netflixes széria került az első helyre, második lett erősen lemaradva a Tuti gimi (1,7 milliárd lejátszás), bronzérmet pedig a Rólunk szól szerzett (1,3 milliárd lejátszás). A TOP5-be a Trónok harcának (1 milliárd lejátszás) és A narancsvidéknek (958 millió lejátszás) sikerült még bekerülnie.

Hatodik a Hatalmas kis hazugságok (860 millió lejátszás), hetedik a Narancs az új fekete (860 millió lejátszás), nyolcadik A csodálatos Mrs. Maisel (709 millió lejátszás), kilencedik az Eufória (544 millió lejátszás), a TOP10-et pedig az Empire (476 millió lejátszás) zárja. A legtöbbször lejátszott betétdalok listája viszont ehhez képest egészen más képet mutat.


Aranyérmes az Odaátból a Carry On Wayward Son (363 millió lejátszás), második az I Don’t Want to Be a Tuti gimiből (142 millió lejátszás), harmadik pedig a kultikus Jóbarátok nem kevésbé kultikus főcímdala, az I’ll Be There For You lett (138 millió lejátszás). A Spotify felhasználói szeretik még a California című slágert is A narancsvidékből (4. helyezés, 99,3 millió lejátszás) és a Cold Little Heartot a Hatalmas kis hazugságokból (5. hely, 60,4 millió lejátszás).

A TOP10 további szereplői a Trónok harca főcímdala (6. hely, 46,6 millió lejátszás), a Stranger Things Stranger Things című betétdala (7. hely, 46 millió lejátszás), a You’ve Got Time a Narancs az új feketéből (8. hely, 28,6 millió lejátszás), a Westworld főcímdala (9. hely, 26,3 millió lejátszás) és Az elit alakulat főcímdala (10. hely, 22,3 millió lejátszás).


(via NME)

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu