Ezek a pasik is visszatérnek a Szex és New York-rebootban

Azt már tudjuk, hogy Mr. Big benne lesz az And Just Like That… címen készülő folytatásban – de rajta kívül kik lesznek még ott Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon oldalán?

Az HBO Max hivatalosan is megerősítette, hogy a Biget alakító Chris Noth mellett feltűnik majd Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson és Evan Handler is. Cantone természetesen Anthony szerepében (ő volt Charlotte esküvőszervezője, majd összejött Stanforddal, Carrie meleg barátjával), Eigenberg Steve Bradyként (Miranda férjeként), Garson a már említett Stanfordként, Handler pedig Harry Goldenblattként, Charlotte férjeként tér vissza.

„Az And Just Like That… stábjában

mindannyian izgatottan várjuk, hogy folytathassuk ezeknek az imádott karaktereknek a történetét,

azokkal a színészekkel, akik miatt úgy megszerettük őket” – nyilatkozta Michael Patrick King executive producer.

Sarah Jessica Parker és Willie Garson az első Szex és New York-film forgatásán. Forrás: Marcel Thomas / FilmMagic / Getty Images


Ahogy arról korábban már írtunk, a felsorolt sztároktól eltérően a szexéhes Samanthát alakító Kim Cattrall nem fog szerepelni a folytatásban. A színésznő már 2017-ben úgy nyilatkozott, hogy a második film után elege lett, és nem akarja többet eljátszani a figurát. Ráadásul híresen rossz viszonyban volt kolléganőivel, elsősorban Sarah Jessica Parkerrel, így olyan nagyon senki sem lepődött meg a hiányán.

Az And Just Like That… tíz félórás epizódból áll majd, és a sztorijáról annyit lehet tudni, hogy a nézők „Carrie-t, Mirandát és Charlotte-ot követhetik, ahogy az élet és a barátság bonyolult útvesztőin navigálnak, a harmincas éveik után most a még bonyolultabb ötvenes éveikben”. Ezenkívül annyit árultak még el, hogy a sorozatban a koronavírus-járvány is fontos szerepet kap.


(via Variety)