Ezeket a filmeket és sorozatokat nézd februárban a Netflixen!

A streamelős óriás az előttünk álló hónapban is eláraszt minket tartalommal. Segítünk egy kicsit, és az alábbiakban öt nagyjátékfilmet és szériát ajánlunk a hatalmas kínálatból.

Murderville

Terry Seattle, az excentrikus nyomozó (Will Arnett alakításában) mit sem sejtő sztárvendégekkel együtt próbál meg kinyomozni egy gyilkosságsorozatot ebben az improvizációs bűnügyi vígjátéksorozatban. Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a főszereplőhöz minden epizódban más színész (köztük például Conan O'Brien, Kumail Nanjiani, Sharon Stone vagy Ken Jeong) csatlakozik, akiknek a forgatókönyvírók nem írták meg a dialógusait, ehelyett rögtönözniük kell. Premier: február 3.

Forrás: Lara Solanki / Netflix


A magas lány 2.

A magas lány, azaz a 185 centiméter magas Jodi visszatér, és valóra válik az álma: ő kapja az iskolában előadandó musical főszerepét. Akkora azonban rajta a nyomás, hogy veszélybe kerül nemcsak az önbizalma, hanem a kapcsolata is. A főszerepet alakító Ava Michelle mellett a második részben Griffin Gluck és Sabrina Carpenter is benne lesznek az első filmből. Premier: február 11.


Az örökösnő álarca mögött

Egy újságíró Anna Delvey, az Instagramon elhíresült örökös ügyét boncolgatja, aki ellopta a New York-i elit szívét és pénzét. A Shonda Rhimes forgatókönyvíró-producer (A Grace klinika, Botrány, A Bridgerton család) nevével fémjelzett minisorozatban a kritikuskedvenc Az asszisztensből és a közönségkedvenc Ozarkból ismert Julia Garner, illetve az egykori gyereksztár, Anna Chlumsky (My Girl-filmek) játsszák a főszerepet. Premier: február 11.


BigBug

2045-ben az emberiség szinte mindent a mesterséges intelligánciára bíz, még Alice-nál is. Ezért amikor a robotok fellázadnak, androidjai védelmezően bezárják az ajtókat – amivel azonban gyakorlatilag túszul ejtik a nőt a saját lakásában. Az elsősorban az Amélie csodálatos élete direktoraként ismert Jean-Pierre Jeunet várva várt új rendezésében a főszerepet Elsa Zylberstein alakítja, de több ismerős arcot is láthatunk az alkotó korábbi filmjeiből: Isabelle Nantyt, André Dussolier-t (pontosabban neki csak a hangját hallhatjuk) és természetesen Dominique Pinont, hiszen ő nem hiányozhat egyetlen Jeunet-műből sem. Premier: február 11.


A texasi láncfűrészes mészárlás

Tobe Hooper közel 50 éves klasszikusának folytatásában az alkotók az áldozatok új generációjával szemben vetik be a rettegett Bőrpofát. Ezúttal influenszereket láthatunk menekülni és szenvedni, akik új életet akarnak lehelni a texasi szellemvárosba, itt azonban találkoznak a hírhedt gyilkossal, aki emberi bőrből készült maszkot visel. Az új Texasi láncfűrészes... a korábban operatőrként tevékenykedő David Blue Garcia második rendezése, a főbb szerepekben többek közt a Juliska és Jancsi boszorkányaként ismert Alice Krige-dzsal és a Boldog halálnapot! 2-ben feltűnt Sarah Yarkinnal. Premier: február 18.



(via Mashable)


A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.