Ezeket a filmeket és sorozatokat streameld áprilisban!

Mutatjuk a Netflix, a Disney+ és a SkyShowtime legizgalmasabb tartalmait a hónapban. Most sem fogunk unatkozni!

Netflix

Háború a tengeren

Amikor kitör a II. világháború, két tengerész egy norvég kereskedelmi hajón brutális körülmények között küzd a túlélésért a konfliktusban, amiben sosem akartak részt venni. Norvég minisorozat. Premier: április 2.


Balhé

Az országúti agresszió olyan viszályt szít két idegen (egy bukott kivitelező és egy kielégítetlen vállalkozó) között, ami a legsötétebb oldalukat hozza ki mindkettejükből. Steven Yeun és Ali Wong a főszereplője és a producere is egyben Lee Sung Jin alkotó merész és vicces sorozatának. Premier: április 6.


Az Atlanti-óceánon túl

1940-ben két amerikai és szövetségeseik mentőakciót szerveznek Marseilles-ben, hogy művészeknek, íróknak és menekülteknek segítsenek megszökni Európából a II. világháború alatt. Anna Winger (A másik út) háborúsdráma-sorozatának főszerepében Gillian Jacobs, Lucas Englander, Cory Michael Smith és Corey Stoll látható. Premier: április 7.


Sóvárgás

Egy gyorsétteremben dolgozó tehetséges fiatal szakács lehetőséget kap rá, hogy egy híres, de könyörtelen séftől tanulhasson, miközben saját tűrőképessége határait feszegeti. A felkavaró thai dráma főszerepében Chutimon Chuengcharoensukying (Bad Genius) és Nopachai Jayanama (Pokoli fájdalom). Premier: április 8.


Útikönyv a szerelemhez

Egy amerikai utazásszervezőt a munkája Vietnámba szólít, ahol egy szabad szellemű idegenvezető rádöbbenti, milyen gyönyörű kalandokkal teli életet is élhetne. Festői háttér elé festett romkom, melyben Rachael Leigh Cook lángra lobbantja az újonc Scott Ly szívét, Missi Pyle és Ben Feldman oldalán. Premier: április 21.


Az ápolónő

Egy új nővér azt gyanítja, kollégája feltűnési vágya állhat a páciensek sorozatos elhalálozása mögött. Igaz történet alapján. Felkavaró történet Dániából, A gesztenyeember producereitől, Josephine Park (A gyilkos eső, Csapdában, A nyomozás) főszereplésével. Premier: április 27.


Disney+

The Good Mothers

Az igaz történeten alapuló sorozat három bátor nő életét meséli el, akik a 'Ndrangheta maffián belül nőttek fel, és úgy döntöttek, hogy együttműködnek Anna Colace ügyésszel, aki nemrég érkezett Calabriába. Három nő története, akik az életükért és gyermekeik jövőjéért küzdve megpróbálják meggyengíteni a bűnszövetkezetet. Premier: április 5. (minden rész elérhető)


Will Trent

Will Trent különleges ügynököt, a Georgiai Nyomozóiroda munkatársát születésekor elhagyták, és kemény gyerekkora volt Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. De most, hogy elhatározta, hogy – élve egyedi nézőpontjával – gondoskodik róla, hogy senkit se hagyjanak el úgy, mint őt, neki a legmagasabb a bűnügy-felderítési rátája a Nyomozóiroda kötelékében. Premier: április 5. (két rész elérhető)


Apró gyönyörű dolgaink

A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján készült minisorozat főhőse egy nő, akinek a házassága a végét járja, akivel a lánya szinte szóba se áll, s akinek írói karrierje nem is létezik. Amikor egy barátja azt javasolja neki, hogy vegyen át egy tanácsadó rovatot, teljesen alkalmatlannak érzi magát a feladatra – pedig talán pont erre termett. Premier: április 7.


Sam – Egy szász

A Disney+ első német saját gyártású sorozata Samuel „Sam" Njankouo Meffire, Kelet-Németország első fekete rendőrének elképesztő igaz története alapján készült. A történet Sam útját kíséri végig, ahogyan megtalálja azt a helyet, amit otthonának nevezhet, és elmeséli az igazságért vívott harcának történetét egy elnyomó rendszerrel szemben. Premier: április 26. (minden rész elérhető)


Pán Péter és Wendy

A fiatal lány, Wendy Darling fél elhagyni gyermekkori otthonát, majd találkozik Pán Péterrel, a fiúval, aki nem hajlandó felnőni. Testvéreivel, Csingilinggel (az apró tündérrel) és Péterrel eljut Sohaország varázslatos világába. Ott találkozik egy gonosz kalózkapitánnyal, Hookkal, és belevág egy izgalmas kalandba, ami örökre megváltoztatja az életét. Premier: április 28.


SkyShowtime

Rabbit Hole

A kémthrillersorozat John Weirről (Kiefer Sutherland), a megtévesztés mesteréről szól, aki az ipari kémkedés világában tevékenykedik, és akit befolyásos hatalmi körök gyilkossággal vádolnak. Premier: március 31.


Funny Woman

A sorozat Nick Hornby Funny Girl című bestsellere alapján készült. A blackpooli szépségkirálynő, Barbara Parker (Gemma Arterton) történetét meséli el, aki Londonban próbál boldogulni a 60-as évek virágkorában, a humor világában. Parker humoráról kiderül, hogy ez a legnagyobb erőssége, és megszületik a vicces nő új karaktere. Premier: március 31.


Grease: Rise of the Pink Ladies

A tízrészes zenés sorozat négy évvel az eredeti Grease sztorija előtt játszódik: 1954-ben, a rock’n roll térhódítása előtt, amikor még nem a T-Birds volt a legmenőbb csapat az iskolában, négy különc mer a normákra fittyet hányva szórakozni – az ebből fakadó morális pánik pedig örökre megváltoztatja a Rydell High középiskola életét. Premier: április 7. (két rész elérhető, az új részek hetente jelennek meg)


Drift – Partners in Crime

A két testvér, Ali és Leo már gyerekként is imádták a gyors kocsikat és a motorsportot. Ma már a német autópálya-rendőrség emberei, és mindig tudják, hogyan maradjanak higgadtak, miközben 240 km/órás sebességgel üldözik a gyanúsítottakat. Vállvetve harcolnak a bűnözés ellen Németország autópályáin, legyen szó a rendőrségen belül működő bűnszervezetről, csempészekről, szökésben lévő rablókról vagy épp az olasz maffiáról. Ám amikor Leo beleszeret Ali volt barátnőjébe, Mariába, testvéri kötelékük próbatétel elé kerül. Premier: április 25. (minden rész elérhető)


(via Netflix, Disney+, SkyShowtime, musoron.hu)