Ezeket a filmeket nézd januárban a Netflixen!

Kimazsoláztuk a legjobb nagyjátékfilmeket és sorozatokat a streamingóriás kínálatából az előttünk álló hónapban. Nem fogtok unatkozni!

Nagyjátékfilmek

Anya kontra androidok

Egy erőszakos androidfelkeléstől zűrzavaros, posztapokaliptikus világban egy fiatal, terhes nő és barátja kétségbeesetten keresik a biztonságot. A főszerepben Chloë Grace Moretz!
Premier: január 7.

Királyi bánásmód

A New York-i fodrász, Izzy megragadja a lehetőséget, hogy egy elbűvölő herceg esküvőjén dolgozhasson; de vajon a szerelem vagy a kötelességtudat győzedelmeskedik végül? Az Aladdin élőszereplős verziójának címszereplőjeként megismert Mena Massoud bemutatkozása a Netflixen.
Premier: január 20.


München

A feszültségekkel teli müncheni konferencián a szemben álló kormányoknak dolgozó egykori barátok vonakodva válnak a náci titkok nyomába eredő kémekké. Neville Chamberlain szerepében Jeremy Irons!
Premier: január 21.

A hazai csapat

Ez az Adam Sandler nevével fémjelzett Happy Madison Productions gyártásában készült szívmelengető vígjáték megtörtént eseményeken alapul. Egy felfüggesztett amerikaifutball-edzőről szól, aki elkezdi edzeni a fia sokadik ligás csapatát. Sandler ezúttal csak producerként szállt be a filmbe, amelyben a főszerepet Kevin James alakítja, mások mellett Taylor Lautner és Rob Schneider oldalán.
Premier: január 28.

Sorozatok

Egy ház, három család

A korszakokon átívelő sötét, animációs vígjátékban egy szegény család, egy szorongó vállalkozó és egy besavanyodott házinéni élete fonódik össze egy titokzatos házban. Stop-motion animációs antológia Mia Goth és Helena Bonham Carter hangjával.
Premier: január 14.

A 81-es számú archívum

A sérült videószalagokat helyreállító levéltáros rejtélyek örvényébe keveredik, amelyben szerepet kap egy eltűnt igazgató és egy démoni kultusz is. Az egy horrorpodcast alapján készült széria vezető producere James Wan (Fűrész, Insidious, Démonok között).
Premier: január 14.


Ami a felszín alatt rejlik

Egy 17 éves lánynak gyökeresen megváltozik az élete, amikor barátaival felfedezi a csendes dán városkájukban szunnyadó nyugtalanító igazságot. Skandináv sorozat!
Premier: január 27.

A kémnő visszatér

Miután egy amerikai szingli anyáról kiderül, hogy orosz kém volt, egyensúlyozni kényszerül a családja és különleges képességei között egy ördögi ellenséggel szemben. Adam Glass (Odaát) kémthrillersorozatának főszereplője Margarita Levieva (Fülledt utcák, Feketelista).
Premier: január 28.


Mindannyian halottak vagyunk

Miután zombivírus tör ki egy középiskolában, a csapdába esett diákoknak ki kell szabadulniuk az intézményből, különben őrjöngő fertőzöttekké válnak. Dél-koreai sorozat!
Premier: január 28.

Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban

A bort, gyógyszereket és rakott ételeket élénk képzelőerővel keverő Anna jóképű szomszédja megszállottjává válik, aztán egy gyilkosság szemtanúja lesz. Vagy mégsem? Fergetegesnek ígérkező paródia Kristen Bell főszereplésével.
Premier: január 28.

+ Folytatódó sorozatok: After Life – Mögöttem az élet (3. évad, január 14.), Ozark (4. évad első fele, január 21.), Snowpiercer – Túlélők viadala (3. évad, január 25.), A tettes (4. évad, január 26.)

 

Döbrösi Laura a SZESSÖN vendégeként elárulta, hogy karmesternek lenni a világ legmenőbb dolga és azt is, mit jelent noisemakernek lenni, de beszélt a nő zenészekről is.