Ezeket a filmeket nézheted augusztusban a Netflixen!

Főleg horrorban lesz erős az előttünk álló hónap a streaming szolgáltatónál, de lesz jó pár izgalmas dokumentumfilm is, és a gyerekek sem maradnak néznivaló nélkül. És jön A csaj nem jár egyedül remake-je is!

Istennel a vágy ellen

Premier: augusztus 3.

A Ryan Murphy nevével fémjelzett dokumentumfilmben az ún. „konverziós terápia” mozgalom egyik túlélője és egykori vezetői mesélnek az LMTBT+-közösségnek okozott károkról és a vele szemben tanúsított elsöprő ellenállásról.

Shiny_Flakes: A tinédzser drogbáró

Premier: augusztus 3.

A Hogyan adjunk el drogokat a neten (villámgyorsan) című sorozat alapjául szolgáló megtörtént esetet feldolgozó dokumentumfilmben Max S. elmeséli, hogyan épített fel a gyerekszobájából egy drogbirodalmat.

The Dead Don't Die

Premier: augusztus 4.

Egy égi esemény feltámasztja a halottakat Centerville általában békés városában, a seriff és helyettese pedig megpróbálja kézben tartani a helyzetet. Jim Jarmusch zombifilmje Adam Driverrel, Bill Murray-vel, Chloë Sevignyvel és Tilda Swintonnal.

Rémálmaid otthona

Premier: augusztus 4.

Ebben a horrorfilmben házasságuk megmentése érdekében egy fiatal pár beköltözik álmai otthonába, de az egymást követő nyugtalanító események során keresztül feltárul a ház sötét múltja.

Sáskaraj

Premier: augusztus 6.

A gyermekeit egyedül nevelő anya sáskákat tenyészt magas fehérjetartalmuk miatt, de amikor gondja támad a szaporításukkal, rájön, hogy az állatok szeretik a vért. Francia horrorfilm.

Az életteli Vivo

Premier: augusztus 6.

A Lin-Manuel Miranda nevével fémjelzett animációs filmben a zeneimádó farksodró életre szóló utazásra indul, hogy beteljesítse sorsát, és elvigyen egy szerelmes dalt régi barátja helyett.

Misha és a farkasok

Premier: augusztus 11.

Kislányként túlélte a holokausztot, és a farkasok között élt. Vagy mégsem? Egy rendkívüli történet, amely együttérzést kelt – mégsem maradhat kivizsgálatlanul. Dokumentumfilm.

A csókfülke 3.

Premier: augusztus 11.

Elle elhatározza, hogy maximálisan kiélvezi a főiskola előtti utolsó nyarat, ezért bakancslistát ír, miközben igyekszik kitalálni, mihez kezdjen Noah-val és Leevel. A népszerű tiniromkom újabb folytatása.

Monster Hunter: A vadászok céhének legendái

Premier: augusztus 12.

Egy világban, ahol emberek és ijesztő szörnyek törékeny harmóniában élnek egymással, Aiden, az ifjú vadász azért küzd, hogy megmentse a faluját egy pusztító sárkánytól. Animációs videójáték-adaptáció.

Beckett

Premier: augusztus 13.

Egy amerikai turista menekülni kényszerül Görögországban, miután egy tragikus esemény következtében gyilkosok célpontjává válik egy politikai összeesküvés kellős közepén. John David Washington és Alicia Vikander főszereplésével.

Sziget az Északi-tengeren

Premier: augusztus 18.

Félő, hogy a látszólag békés sziget sötét titkai maguk alá temetik az árva diákot, amikor közel kerül új, titokzatos tanárához. Német tinithriller.

Egy gyilkos visszaemlékezései: A Dennis Nilsen-szalagok

Premier: augusztus 18.

A sorozatgyilkos Dennis Nilsen a zárkájában rögzített, hátborzongató hangfelvételeken meséli el életét és szörnyű bűntetteit. True crime dokumentumfilm Nagy-Britanniából.

Egy cserediák titkos naplója

Premier: augusztus 18.

Két, izgalmakat kereső legjobb barát életre szóló kalandra indul külföldre cserediákként. De vajon távol tudják tartani magukat a bajtól? Brazil romkom.

Édes kislányom

Premier: augusztus 20.

Elvesztette élete szerelmét egy gyógyszeripari cég kapzsisága miatt. A lánya anya nélkül maradt, őt cserben hagyta az igazságszolgáltatás – de nem nyugszik bele. Jason Momoa főszereplésével!

Vaják: A farkas rémálma

Premier: augusztus 23.

További részleteket ismerünk meg a Vaják világáról ebből a 2D animefilmben, amelyben új veszedelem fenyegeti a Kontinenst.

A srác nem jár egyedül

A csaj nem jár egyedül remake-je, amelyben fordított a helyzet, azaz egy lány turbóz fel egy fiút fogadásból. A tiniromkom további különlegessége, hogy szerepel benne az eredeti sztárja, Rachael Leigh Cook is. A magyar Netflixen még nincs feltüntetve premierdátum, de amerikai site-ok augusztus 27-re ígérik.


(via whats-on-netflix.com)