Ezeket a filmeket streameld a héten, ha jót akarsz!

Mutatunk öt filmet öt nagy streamingszolgáltató kínálatából, amelyekkel érdemes lesz elütni az időt – akár húsvét előtt, akár húsvét alatt.

Bajnokok (SkyShowtime)

Ebben a szórakoztató és egyben szívmelengető történetben Woody Harrelson játssza az egykori másodvonalbeli kosárlabdaedzőt, akit a bíróság bizonyos sorozatosan bekövetkező szerencsétlen eseményeket követően arra kötelez, hogy egy speciális olimpiai csapatnak legyen az edzője. Hősünk kezdetben kétkedik a csapatban rejlő lehetőségekben, de hamar rájön, hogy sportolói sokkal többre képesek, mint azt valaha gondolták. A film a 2018-as Goya-díjas spanyol produkció, a Campeones alapján készült, Bobby Farrelly rendezésében.

Forrás: SkyShowtime

Premier: március 15.

 

Nézd meg a film előzetesét!

Woody Harrelson kosaras filmet forgatott a Dumb és Dumber rendezőjével

A Championsban a 61 éves sztár egy valaha menő, mára azonban lecsúszott edzőt alakít.

Tovább

 

A félelem bére (Netflix)

Amikor egy olajkútnál történt robbanás több száz ember életét fenyegeti, egy kiváló csapatot hívnak, hogy megtegyenek egy veszélyes sivatagi átkelést, nitroglicerinnel megpakolva.

Az 1953-as klasszikus remake-je,

a főszerepben Franck Gastambide (Megállás nélkül), Alban Lenoir, Ana Girardot és Sofiane Zermani (Korlátlan befolyás).

Premier: március 29.


Madu (Disney+)

Lagos utcáin gyakorolt mezítláb, majd Anglia neves színpadán lépett fel. A saját gyártású dokumentumfilm a 12 éves Anthony Madu életét mutatja be, aki ott hagyja nigériai otthonát, hogy a világ egyik legelőkelőbb balettintézetében tanuljon.

Története a bátorságról, a fejlődésről, a rendkívüli akadályok leküzdéséről, valamint egy olyan váratlan bonyodalomról szól, ami veszélybe sodorja álmait és beilleszkedését az új világba.

Premier: március 29.


Steve! (Apple TV+)

Az Apple TV+ kétrészes dokumentumfilmje a szórakoztatóipar egyik legkedveltebb és legtitokzatosabb figuráját mutatja be, méghozzá két távoli nézőpontból, hiszen a múltat és a jelent is vizsgálja. Steve Martin maga reflektál rendkívüli élete és pályája eseményeire, és részleteiben tárja fel, hogyan vezettek a kezdeti lépések az egyáltalán nem várt beteljesüléshez.

A komikuson kívül a dokuban megszólalnak olyan kollégái is, mint például Tina Fey vagy Gyilkos a házban-beli partnernője, Selena Gomez.

Premier: március 29.

 

Kritikánk a Gyilkos a házbanról

Rejtélyes manhattani haláleset, újratöltve

A Disney+ indulásával végre nálunk is elérhetővé vált a Gyilkos a házban című krimivígjáték-sorozat, amiből a teljes első évad után június végén a második évadot nyitó két új epizódhoz is hozzájutottunk. Megnéztük, hogy tényleg olyan jó-e, mint amilyennek tűnik.

Tovább

 

Pénzeső (HBO Max)

A valós eseményeken alapuló dramedy főhőse Keith Gill, aki egy kis videójátékcégbe való befektetéssel nagy mértékben növeli a cég értékét, ami hamarosan sok embert gazdaggá tesz, ám dühbe gurít néhány milliárdost.

A film főbb szerepeiben igazi sztárparádét láthatunk:

Paul Danót (Gill), Pete Davidsont, Vincent D’Onofriót és Seth Rogent.

Premier: március 31.