Ezeket az epizódokat nézd meg ismét a Dexter új évada előtt

Maga a címszereplő segített a kedvenc epizódjaival, hogy felfrissíthessük az emlékezetünket.

Hamarosan érkezik a Dexter: New Blood című új évada, pontosabban egy minisorozat, ami megpróbálja helyrehozni kedvenc sorozatgyilkosunk alaposan megtépázott hírnevét. Clyde Phillips showrunner a negyedik évad után hagyta ott a sorozatot, ami onnantól mélyrepülésbe kezdett, majd még kétszer cserélt gazdát a széria, ami végül nem csak kifáradt, hanem botrányosan röhejesen zárult.

Az első négy évad tehát feltétlenül ajánlott azok számára, akik szeretnék bepótolni a sorozatot, de a címszerepet alakító Michael C. Hall megkönnyíti azok dolgát is, akik kíváncsiak az új szezonra, ám nincs idejük vagy kedvük sok-sok órára a képernyő elé telepedni. A színész saját kedvenc epizódjait ajánlja figyelmünkbe, persze azért mindegyik fontos Dexter mitológiájában.

"Ha elkezded nézni a Dextert, azt ajánlom, hogy kezdd az első epizóddal, és utána nézd meg őket sorban" - viccelődött az Entertainment Weeklynek, mielőtt kiemelte négy kedvenc epizódját, kezdve két epizóddal az első évadból: a pilot részt és a Seeing Red címűt, amelyben Dexter alapvető dolgokat tud meg a származásáról.  A harmadik évad tizedik epizódját, végül a negyedik évadzáróját, az egész sorozat talán legjobb részét ajánlotta még, de Hall nem spoilerezte el, mi történik: "de majd meglátjátok, mire gondolok." Aki látta, az biztosan beleborzong, ha felidézi azt a bizonyos jelenetet.

Összefoglalva, íme a négy epizód, amit Hall szerint érdemes újranézni a miniszéria előtt:

Első évad, első rész – "Dexter”
Első évad, tizedik rész – “Seeing Red”
Harmadik évad, tizedik rész – "Go Your Own Way”
Negyedik évad, tizenkettedik rész – “The Getaway”

Az új évad november 7-én érkezik a Showtime-ra.

(Forrás: Uproxx)