Fergeteges akcióvígjátékban játszik újra együtt Matt Damon és Casey Affleck - TRAILER!

Az Apple TV+-ra érkező The Instigatorsben botcsinálta rablókat alakítanak. Már az előzetes nagyon szórakoztató.

Doug Liman legújabb, augusztus 9-én érkező filmjében Matt Damon egy pénzzavarba került, elkeseredett apát, Casey Affleck pedig egy egykori elítéltet alakít, akik a cél érdekében (hogy pénzhez jussanak) összefognak egy rablás erejéig.

Rory (Damon) és Cobby (Affleck) célpontja egy korrupt polgármester (Ron Pearlman) tisztességtelenül szerzett pénzének a megszerzése,

viszont mikor az akció balul sül el, a páros menekülni kényszerül.


Ennek során pedig rosszabbnál rosszabb, de a néző számára nagyon vicces döntéseket hoznak: elrabolják/magukkal viszik például Rory terapeutáját (Hong Chau A bálnából), ami a jellemkomikum mellett számos, a helyzetkomikumot kiaknázó poénra ad lehetőséget.

Habár Damon és a fiatalabb Affleck korábban játszottak már együtt a Good Will Huntingban, a Csillagok közöttben és az Oppenheimerben is, azokban a művekben nem volt túl sok közös jelenetük – ezúttal azonban már a trailerből kiderül, hogy elképesztő jól működik közöttük a kémia.

A The Instigatorsben ráadásul rajtuk kívül is igazi sztárparádét láthatunk: Michael Stuhlbarg, Paul Walter Hauser, Ving Rhames, Alfred Molina és Toby Jones is szerepel a filmben.


(via The Hollywood Reporter)

 

Hamarosan jön az újabb Ben Affleck – Matt Damon-együttműködés is