Harrison Ford és Helen Mirren is kirándul a vadnyugatra

Befutott a Yellowstone előzménysorozatának teasere.

2018-ban indult Taylor Sheridan westernsorozata, a Yellowstone, amelyben Kevin Costner játssza John Duttont, az Egyesült Államok legnagyobb birtokának tulajdonosát, aki a földje megvédéséért, valamint családja egységének megőrzéséért harcol. A széria szépen teljesít, már négy évad lement belőle – a 4. évadban heti átlagban több mint 7 millió néző követte – és most már a második előzménysorozata is elkészült.

Az 1883-ban játszódó, Sam Elliott főszereplésével készült 1883-hoz hasonlóan az 1923 is az 1923-as évben játszódik. A Dutton család egy korábbi generációját követi, amint a Yellowstone Ranch megépítése felé haladnak. Az 1923 eredetileg az 1932 címet viselte, de megváltoztatták, amikor a sorozat kreatív csapata úgy döntött, hogy egy évtizeddel korábbra helyezi a sorozatot.

A hivatalos szinopszis szerint az 1923 a Duttonok új generációját mutatja be, amelyet Jacob (Ford) és Cara (Mirren) vezetnek. A sorozat a huszadik század elejét tárja majd fel, amikor járványok, történelmi szárazság, a szesztilalom vége és a nagy gazdasági világválság sújtja a hegyvidéki nyugatot, és Duttonék otthonát.

A spinoff főszerepeit Harrison Ford és Helen Mirren alakítják, Fordnak ez lesz az első nagyobb televíziós szerepe, Mirren viszont otthon van a műfajban, hiszen négy Emmy-díjat is nyert. További szereplők: Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale és Marley Shelton.

Az 1923 premierje december 18-án, vasárnap lesz a Paramount+-on.

Via: IndieWire