Ilyen lenne a Boba Fett-sorozat sitcomként

Lehet, hogy műfajt tévesztettek a Disney sorozatának alkotói, és jobban jártunk volna, ha eleve komédiában tér vissza a rettegett fejvadász.

Boba Fett A Birodalom visszavág közönségkedvenc fejvadásza volt, majd a A Jedi visszatérben a Sarlacc vermében lelte halálát. Később a rajongók követeléseinek engedve feltámasztották, és visszatérhetett a Star Wars univerzumhoz kapcsolódó könyvekben, képregényekben és videójátékokban. Két éve a nagy sikerű The Mandalorian második évadában is tiszteletét tette, és végül megkapta a saját szériáját is, amely a Port kritikusa szerint csak második felétől lett igazán jó, ráadásul a címszereplő csak másodhegedűs tudott lenni a saját sorozatában.  

Ez a Boba Fett nem az, akit anno megkedveltünk, sokkal inkább Boba Fat, a duci nagyapó, aki vénségére jóságos Mikulás lett, csak épp virgács helyett fejlövést oszt ki annak, aki egész évben rossz volt.”

Ez viszont nem gátolta meg a Nerdist gegcsapatát abban, hogy a 90-es évek klasszikus aláröhögős sitcomjainak stílusában elkészítsen egy álelőzetest, amiben új városba költözik egy kissé hibbant, de nagyon is szeretni való család a morcos, kopasz „apukával”, a tűzrőlpattant „anyukával”, a kicsi, zöld, minden lében két kanál gyerekkel, a bömbölő szőrmók nagybácsival, a „bukósisakos” unokabáttyal és a többi különc rokonnal és ismerőssel.

Via: Nerdblog / Nerdist