Itt vannak az első forgatási fotók az új Diana hercegnőről

De láthatjuk Károly herceget és a kis trónörökösöket is.

Új fotók érkeztek A korona ötödik évadának forgatásáról. A Diana hercegnőt alakító Elizabeth Debickit láthatjuk, amint kiszáll egy autóból, miközben Dominic West Károly hercege a William és Harry hercegeket alakító gyerekszínészekkel foglalkozik.

A koronában a cselekménybeli évek, évtizedek előrehaladtával nagyjából kétévadonként lecserélik a szereplőket idősebb színészekre, így válthatta le Elizabeth Debicki (A nagy Gatsby, Tenet) Emma Corrint, míg Dominic West (Drót, A viszony) Josh O'Connor  helyét veszi át. II. Erzsébetet az eddigi Olivia Colman helyett Imelda Staunton (Vera Drake, Harry Potter és a Főnix rendje), húgát, Margit hercegnőt pedig Helena Bonham Carter helyett Lesley Manville (Fantomszál, A vér földje) játssza. Fülöp herceg ezúttal Jonathan Pryce (Trónok harca, A két pápa) lesz.  

A negyedik évad végén 1989 karácsonyán búcsúztunk el a királyi család tagjaitól, ami azt jelenti, hogy a következő epizódok már a kilencvenes évekbe viszik a nézőket. A sztori várhatóan Károly és Diana válása, az azt megelőző kölcsönös hűtlenségek, András herceg és Sarah Ferguson botrányai körül forog majd. Azt egyelőre nem tudni, Diana tragikus végkimenetelű autóbalesete benne lesz-e az évadban, vagy az már átcsúszik az utolsó, 6. szezonra. A producerek azt sem voltak hajlandóak elárulni, hogy az autóbalesetet megmutatják-e.

Via: Independent