Itt vannak az első képek a Trónok harca előzménysorozatából!

Az HBO berkeiben jutott szenzáció a mellé a bejelentés mellé is, hogy jövőre testvércégük, a Warner stúdió blockbusterei azonnal debütálnak az HBO Maxon is. Íme tehát a várva várt House of the Dragon első látványtervei!

Ahogy arról bő egy évvel ezelőtt már írtunk, a széria a Trónok harca szerzője, George R.R. Martin Fire & Blood (Tűz és vér) című, 300 évvel a Trónok harca történései előtt játszódó, a Targaryen házról mesélő könyvei alapján készül. Az HBO tíz epizódot rendelt az alkotóktól, azaz Ryan Condal (Kolónia) és George R.R. Martin ötletgazdáktól, illetve a Trónok harca több ikonikus részét is rendező Miguel Sapochnik showrunnertől.

Jason Kilar, a WarnerMedia vezérigazgatója a napokban bejelentette, hogy a forgatást néhány hónapon belül elkezdik, méghozzá abban az angliai Leavesden stúdióban, a London környéki Watfordban, ahol jelenleg Matt Reeves rendező vezetésével és Robert Pattinson főszereplésével a The Batmant forgatja a Warner.

A szereposztásról annyit lehet tudni, hogy Paddy Considine (Szerelmem nyara, A Bourne-ultimátum, Most jó, Birmingham bandája, A kívülálló, A harmadik nap) fogja játszani azt a Viserys Targaryent, akit a westerosi nagyurak az öreg király, Jaehaerys Targaryen utódának választanak. Viserys (aki nem azonos a Trónok harcában látott karakterrel, hiszen az már a harmadik ezen a néven) megpróbálja mindenben folytatni nagyapja örökségét, de ettől még nem lesz feltétlenül jó király.

Az HBO pedig most nyilvánosságra hozott a House of the Dragonból három sárkányos festményt, ami a széria látványtervéül szolgál majd. Az alkotások leleplezése közel egy időben történt azzal a szenzációszámba menő bejelentéssel, miszerint a Dűnétől a Mátrix 4-ig minden, 2021-ben mozikba kerülő Warner film a premiertől számított egy hónapon át elérhető lesz az HBO Max kínálatában is.


(via IndieWire)

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu