Jeremy Renner sérülése miatt megváltoztatták a sorozata plakátját

A Mayor of Kingstown főhőse a posztereken kísértetiesen hasonló sérülést szenvedett, mint a sztár a hókotrós balesete során. Rennert időközben kiengedték a kórházból, otthon lábadozik.

Megváltoztatta a Paramount+ a Mayor of Kingstown című sorozata 2. évadának marketingkampányát Jeremy Renner év eleji balesete miatt. Mint ismeretes, a sztár súlyosan megsérült újévkor, ám mivel a karaktere, Mike McLusky az új évad plakátján felhorzsolt homlokkal szerepelt, a Paramount+ inkább megváltoztatta a posztert, mert a színész arca riasztóan hasonlóan festett a kórházi ágyából posztolt fotója alapján.

 

Jeremy Renner a Mayor of Kingstown plakátján (forrás: Paramount+)

 

Ahogy azt korábban a PORT.hu is megírta, Renner mellkas- és ortopédiai sérüléseket szenvedett, amikor a nevadai otthona közelében a saját, hattonnás Sno-Catjével próbálta meg egy családtagja elakadt járművét kiszabadítani a hóból, az Egyesült Államokat sújtó rendkívüli időjárási viszonyok közepette. A művelet sikerült, később azonban, amikor már kiszállt a vezetőfülkéből, a jármű gurulni kezdett, és elgázolta a színészt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés

 

Jeremy Rennert kétszer is megműtötték, de már kiengedték a kórházból, jelenleg otthon lábadozik.

Amikor a Mayor of Kingstown hivatalos Twitter-oldala elkezdte promózni a január 15-én debütáló évadnyitó epizódot, Renner pár nappal később maga is kommentálta a hírt:

Bár az agyam kissé még tompa a lábadozás alatt, nagyon izgatottan néztem végig a 2.01-es epizódot a családommal otthon.

 

 

(via The Hollywood Reporter & The Guardian)