Jön Britney Spears a Netflixre

Framing Britney Spears címmel készített dokumentumfilmet a 90-es évek egyik legnagyobb tinisztárjáról a The New York Times, és hamarosan jön a Netflix-verzió is.

A Hulu nevű amerikai streamingoldalon bemutatott film nagy port kavart, a popipar több képviselője megszólalt, hírességek sora fejezte ki a szolidaritását, Justin Timberlake, az énekesnő egykori barátja pedig nyilvánosan kért bocsánatot, amiért a szakítás után rossz színben tüntette fel Spearst.

Maga az énekesnő nem szólalt meg a dokumentumfilmben, de a Page Six értesülései szerint látta a produkciót, és bár egyes részei nagyon felkavarták, de úgy érzi, „már látja a fényt a nagyon sötét alagút végén”, és reméli, hogy hamarosan kiszabadulhat apja uralma alól. Spearstől ugyanis 2008-ban a pszichiátriai kezelései miatt elvették a gyerekeit, és apja gyámsága alá helyezték, aki nemcsak a pénzügyi, de magánéleti ügyeiben is helyette dönthet. Az énekesnő tavaly bíróság előtt próbálta meg visszaszerezni a jogait, de nem járt sikerrel.

A Page Six-ben arról is írtak, hogy Britney el akarja készíteni a saját filmverzióját, de ezt a pletykát azóta megcáfolta TMZ. A Netflixre viszont valóban érkezik majd egy új dokumentumfilm, amelyen elvileg már jóval a Framing Britney Spears bemutatója előtt elkezdtek dolgozni. A rendező személyén, az Emmy-jelölt Erin Lee Carr nevén kívül se a film címe, se a bemutató dátuma nem ismert, ahogy azt sem tudni, hogy a The New York Times verziójával ellentétben itt megszólal-e Spears vagy bármelyik hozzátartozója.

via: NME