Justin Timberlake több mint egy tucatnyi film után végre igazi színész lett

Az énekesből lett színész új produkciója a Magyarországon is elérhető Apple TV+-ra érkezik január 29-én. Nézd meg az előzetesét!

A Palmer című dramedyben Timberlake egy egykori sportolót alakít, a címszereplő Eddie Palmert, aki most szabadult a börtönből, ahol betörés miatt ült. A férfi nagymamája vidéki házában talál otthonra, és szent elhatározása, hogy új életet kezd.

Ez az új élet azonban nem várt formában talál rá: a nagyika ugyanis gyakran vigyáz a szomszédban lakó 8 éves kisfiúra, Samre, akinek az anyja sajnálatos módon metadonfüggő. Ennélfogva kénytelen-kelletlen Palmer is beszáll a fiú pesztrálásába.


A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Sam nem hétköznapi kisfiú, például leginkább a lányokkal érzi jól magát, és nagyon szeret babázni is – ez pedig nem igazán van ínyére a macsó Palmernek. Ennek ellenére a börtönviselt férfi és a különös gyerek között igazi megindító kapcsolat alakul ki.

A filmben Timberlake mellett játszik June Squibb (Schmidt története, Palm Springs) és Juno Temple (Vágy és vezeklés, Demóna) is. A rendező az inkább színészként ismert Fisher Stevens, a forgatókönyvíró pedig az a Cheryl Guerriero, aki eddig többek közt egy Paris Hilton-filmet írt. Az előzetes alapján azonban

a Palmer kifejezetten ígéretesnek tűnik, és úgy fest, tucatnyi akciófilm, romantikus vígjáték és jelentéktelen mellékszerep után végre Justin Timberlake is megmutathatja benne, mire képes.


(via Variety)

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu