Justin Timberlake több mint egy tucatnyi film után végre igazi színész lett

Az énekesből lett színész új produkciója a Magyarországon is elérhető Apple TV+-ra érkezik január 29-én. Nézd meg az előzetesét!

A Palmer című dramedyben Timberlake egy egykori sportolót alakít, a címszereplő Eddie Palmert, aki most szabadult a börtönből, ahol betörés miatt ült. A férfi nagymamája vidéki házában talál otthonra, és szent elhatározása, hogy új életet kezd.

Ez az új élet azonban nem várt formában talál rá: a nagyika ugyanis gyakran vigyáz a szomszédban lakó 8 éves kisfiúra, Samre, akinek az anyja sajnálatos módon metadonfüggő. Ennélfogva kénytelen-kelletlen Palmer is beszáll a fiú pesztrálásába.


A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Sam nem hétköznapi kisfiú, például leginkább a lányokkal érzi jól magát, és nagyon szeret babázni is – ez pedig nem igazán van ínyére a macsó Palmernek. Ennek ellenére a börtönviselt férfi és a különös gyerek között igazi megindító kapcsolat alakul ki.

A filmben Timberlake mellett játszik June Squibb (Schmidt története, Palm Springs) és Juno Temple (Vágy és vezeklés, Demóna) is. A rendező az inkább színészként ismert Fisher Stevens, a forgatókönyvíró pedig az a Cheryl Guerriero, aki eddig többek közt egy Paris Hilton-filmet írt. Az előzetes alapján azonban

a Palmer kifejezetten ígéretesnek tűnik, és úgy fest, tucatnyi akciófilm, romantikus vígjáték és jelentéktelen mellékszerep után végre Justin Timberlake is megmutathatja benne, mire képes.


(via Variety)