Készülj fel a világ legidiótább űrfilmjére!

Beavis és Butt-head ugyanis a világűrbe megy a június 23-tól streamelhető újabb egész estés animációs filmben. Előzetes.

A rajzolt kretének legújabb, meglehetősen hosszú hiátus után érkező kalandja Beavis and Butt-Head Do the Universe címmel a márciusban indult Paramount+-ra érkezik (nálunk még nem elérhető ez a streaming szolgáltatás, de a jövőben valamikor elérhetővé válik, csak szokás szerint azt még nem tudni, mikor).

Az először 1993 és 1997 között az MTV-n futott széria 1996-ban egy nagyjátéfilmes verzióval is kiegészült (ez volt a Beavis és Butt-head lenyomja Amerikát), 2011-ben pedig kapott egy nyolcadik évadot is. Mike Judge már két éve beígért egyébként két új évadot, amelyek közül az elsőt elvileg még az idén bemutatják.


Amikor januárban megírtunk pár részletet a közelgő nagyjátékfilmről, akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy a röhögcsélő elmebajnokok idősebbek és érettebbek lesznek benne. Most azonban, részben a frissen nyilvánosságra hozott trailernek köszönhetően, már a pontos sztori is körvonalazódott.

Eszerint Beavis és Butt-head még 1998-ban robban be az űrbe (mivel egy kreatív bírói döntés „űrtáborra” ítéli őket), onnan azonban egy fekete lyuk miatt egyenesen 2022-ben kötnek ki – 24 év alatt pedig a dolgok rendesen megváltoztak. Valami azonban örök: „a Föld szopás”, és (ahogy az az előzetesben is látható)

a 69-es még mindig a legviccesebb szám.

Aki már nagyon izgatott, az a június 5-én tartandó MTV Movie and TV Awardson láthat további részleteket a filmből.


(via Uproxx)