Kevin Costner elárulta, miért hagyta ott évad közepén a Yellowstone című sorozatot

„Azt gondoltam, ez nem történhet meg még egyszer” – mondta a színész.

Kevin Costner majdnem öt évadon át alakította John Dutton montanai földbirtokost a Yellowstone című sorozatban, majd 2023-ban, az 5. szezon közepén kiszállt a szériából. Most először beszélt ennek okairól.

Kezdetben olyan pletykák röppentek fel, miszerint az időbeosztást nem tudták egyeztetni a sorozat készítőjével, Taylor Sheridannal, és Costner miatt kell idő előtt lezárni a szériát, mert ő elkezdte forgatni a szerelemprojektjét, a Horizont című, több részes filmeposzt. Ám most tűnik, hogy ennek pont az ellenkezője igaz.

Tény, hogy Yellowstone legutóbbi, 5. évadjának az első fele már 2022 év végén és 2023 év elején lement, és azóta folyamatosan tolják a folytatást – a legutóbbi hírek szerint idén érkezik, az év második felében. De ez nem Costner miatt történt, sőt, őt is zavarta a csúszás.

„Egyszer elvesztegettünk egy egész évet, és úgy gondoltam, ez nem történhet meg még egyszer. Az anyagnak kész kell lenni időben, és erre nem voltunk képesek. Öt év után azt gondoltam, ezt így nem csinálom tovább.”

– mondta a színész, aki arról is beszélt, hogy bántja, hogy a stáb nem állt ki mellette, amikor a médiában arról cikkeztek, hogy ő tehet arról, hogy idő előtt vége lesz a sorozatnak. Ennek ellenére azt mondja, hogy „megfelelő körülmények közt” visszatérne a sorozatba, mert „támogatta és szerette” a projektet.

Ez is érdekelhet

Tévésorozat lett Kevin Costner monumentális westernjéből

Megnéztük a Horizontot, a filmet, amelyért 100 milliós jelzálogot vett fel Costner. Kritika.

Tovább

 

A Yellowstone összes eddigi epizódja a SkyShowtime-on látható.

(via Independent)