Kiábrándította a Szex és New York-rajongókat Kim Cattrall

Nem fog visszatérni az És egyszer csak...-ba, be kell érnünk a cameójával.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, valamelyik soron következő epizódban Kim Cattrall is megjelenik a Szex és New York folytatásaként készült És egyszer csak… június 22. óta futó második évadában – egyetlen cameo erejéig, amelynek a felvételéhez nem volt szükséges, hogy a színésznő egy helyszínen tartózkodjon kolléganőivel, akikkel a végletekig megromlott a viszonya.

Habár már ez az apró szerepvállalás hatalmas meglepetésnek számított, hiszen Cattrall minden kapcsolatot megszakított a Szex és New York alkotóival és szereplőivel (az És egyszer csak… első évadában emiatt csak úgy volt jelen a korábban általa alakított karakter, Samantha, hogy időnként szöveges üzeneteket váltott Sarah Jessica Parker Carrie-jével), a rajongók annyira reménykednek, hogy „normálisan” is visszatér, hogy egy új interjúban a Today riportere rákérdezett nála a dologra.

Kim Cattrall a második Szex és New York-mozifilmben. Forrás: InterCom

„Nem, ez a legtávolabbi pont, ameddig el tudtam menni.

Ugyanakkor úgy vélem, sosem fogok örökre búcsút mondani Samantha karakterének. Ahogy sok más figura, akit a múltban életre keltettem, ő is olyanná vált, akihez érzelmi szálak kötnek, és nagyon védelmező az attitűdöm vele kapcsolatban. Hiszen oly sokat adott nekem, és ezért nagyon hálás vagyok neki” – jelentette ki a színésznő.

A szóban forgó cameo egyébként egy telefonbeszélgetés lesz, amit Samantha és Carrie folytatnak, és ezúttal láthatjuk is közben Cattrall karakterét.

„Samantha az üzenetei által jelen volt az első évadban, és sokkal inkább jelen lesz a másodikban. Ez, hogy most arcot is kapnak a szövegei, afféle tiszteletadás volt a Szex és New York elmúlt 25 éve felé.

És a beszélgetés nagyon jól is van időzítve, mivel Carrie életében pont olyasmi történik, ami kapcsolódik a korábbiakhoz, és akkor váltják ezt a röpke, mégis szívélyes, érzelmes és vicces telefont. És az egész olyan hétköznapinak és kedvesnek érződik, szóval nagyon örülök, hogy össze tudtuk hozni” – nyilatkozta korábban a témáról Sarah Jessica Parker.


(via Entertainment Weekly)

 

Ilyen volt szerintünk az első évad

És egyszer csak… jó lett az új Szex és New York

Az első két rész után alaposan lehúztuk az HBO GO romantikus sorozatát, a legendás Szex és New York És egyszer csak… című folytatását. De a szériát továbbnézve megváltozott a véleményünk, és nem félünk közzétenni.

Tovább