Kiderült, mikor jön a Disney+-ra a Loki második évada

Az első évad meglepő lezárása után október 6-án folytatódik a Marvel Studios sorozata a Disney+-on.

Loki, a csínytevés istene visszatér, és rögtön a Téridő Variancia Alapítvány – egy időn és téren kívül létező, az idővonalat figyelő bürokratikus szervezet – megmentéséért folytatott harc kellős közepén találja magát. Mobius, B-15-ös vadász, valamint számos új és visszatérő karakter oldalán egyre veszélyesebb kalandokba keveredik a folyamatosan táguló multiverzumban. Újra találkoznak Sylvie-vel, Renslayer bíróval, Percikével és a Megmaradóval. Tom Hiddleston, Owen Wilson és Jonathan Majors mellett az évadban új szereplőként csatlakozik az Oscar-díjas Ke Huy Quan is.

ez is érdekelhet

Időben szólunk: rá fogsz kattanni a Loki sorozatra

A Marvel stúdió összegyúrta a szuperhősfilmjeit Van Damme Időzsarujával, és az olyan vicces irodista sorozatokkal, mint A hivatal és a Városfejlesztési osztály. Most lenne csak jó előre ugrani az időben akkorra, amikor már nálunk is van Disney+ csatorna...

Tovább

 

A sorozat 2. évadához már elérhető egy új, angol nyelvű kedvcsináló is. A The Amazing Loki című rövid videóban betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, és Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Ke Huy Quan, valamint Kevin R. Wright executive producer bemutatják, mit jelent ebben az évadban Lokinak lenni.

A „Loki" 2. évadának főszereplői Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, Jonathan Majors, Ke Huy Quan és Owen Wilson.

A Loki második évada október 6-tól elérhető a Disney+-on.

(Disney+)