Kiderült, mikor tűnik el Magyarországról is az HBO Max

...és váltja fel a helyébe lépő új streamingszolgáltatás, a Max.

Ahogy arról a múlt héten mi is beszámoltunk, a Warner Bros. Discovery nemrég mutatta be Max elnevezésű, továbbfejlesztett streamingszolgáltatását, ami május 23-án indul el az Egyesült Államokban. A Max olyan tartalmak célállomása, mint az HBO Originals, a Warner Bros. filmjei, a Max Originals, a DC-univerzum, a Harry Potter varázsvilága, különféle gyerektartalmak,

valamint egyebek mellett a HGTV, a Food Network, a Discovery Channel, a TLC és az ID gasztronómiai, lakberendezési, reality, életmód- és dokumentumműsorai.

A Max alapvetően tehát az HBO Max műsorait és a Discovery+ szórakoztató tényműsorait egyesíti, havonta átlagosan több mint 40 új címmel és évaddal kínálva friss tartalmat. Ahogy arról múlt heti cikkünkben már írtunk, az újonnan bejelentett címek között szerepel többek közt egy Harry Potter-sorozat, ami J.K. Rowling eredeti könyvsagájának hű adaptációja; egy vígjátéksorozat, ami az Agymenők történetét viszi tovább; egy Trónok harca-előzményszéria, A hét királyság lovagja: A kóbor lovag és egy drámasorozat, ami a Démonok között-filmeken alapul.

True Detective: Night Country. Forrás: Warner Bros. Discovery


A Max további várható tartalmai között olyan címeket találunk, mint a Colin Farrell főszereplésével készülő A pingvin, A szimpatizáns című, egy Pulitzer-díjas regényen alapuló kémthriller/interkulturális szatíra, a True Detective: Night Country című minisorozat Jodie Fosterrel, a Kate Winslet főszereplésével forgatott A rezsim című minisorozat, egy Szörnyecskék: A Mogwai titkai című gyereksorozat vagy a hatrészes dokuszéria, a SmartLess: On The Road, mely Jason Batemant, Will Arnettet és Sean Hayest követi, akik exkluzív betekintésre hívják a nézőket a kulisszák mögé podcastjük telt házas élő turnéján.

A Max csapata pedig a Warner Bros. Discovery ígérete szerint a termékjellemzőkön is igyekszik majd javítani, azaz új, prémium videólejátszási élményt, egyszerűsített navigációt és bizonyos kiemelt műsorok esetében 4K UHD felbontásban elérhető tartalmakat ígérnek (ez utóbbi olyan címeket takar, mint a Trónok harca, a The Last of Us, a Harry Potter, A Gyűrűk Ura, A sötét lovag-trilógia stb., ezenkívül a Warner Bros. idén és a jövőben megjelenő összes filmje is 4K UHD-ban lesz elérhető, amikor a mozibemutatót követően megérkeznek a Maxra).

A Max platform a Warner Bros. Discovery Hungary hivatalos tájékoztatása alapján a tervek szerint 2024-ben érkezik Magyarországra.


(via Warner Bros. Discovery Hungary)