Kiírták az egyik szereplőt a Wednesday második évadából

Percy Hynes White-ot szexuális zaklatással vádolják, ezért nem szerepelhet az Addams Family alapján készült sorozatban.

Percy Hynes White alakította Xavier Thorpe-ot a Netflix sikersorozatában, ő volt az a diák, aki életre tudta kelteni a művészetet. A hírek szerint viszont a második évadban már nem fog feltűnni a karakter, mivel kilenc hónappal azután, hogy a színészt szexuális zaklatással vádolták, az alkotók kiírták őt a sorozatból.

White a Wednesday mellett az Alkonyzóna és a The Gifted című sorozatokban is feltűnt, mielőtt azzal vádolták, hogy egy torontói partin bántalmazott egy nőt. A vádak egy azóta törölt bejegyzésben bukkantak fel a Twitteren (most már: X), amelyet egy névtelen felhasználó tett közzé január 18-án.

A posztoló azt állította, hogy White szexuálisan bántalmazta őt egy általa rendezett partin, és azzal vádolta, hogy szándékosan próbálta leitatni a nőket, hogy lefeküdjenek vele.

Forrás: Netflix

 

Egy forrás viszont azt nyilatkozta a Daily Mail-nek, hogy a színész soha nem vett részt semmi olyasmiben, amivel vádolják, és semmi sem támasztja alá, hogy ezt tette:

“Percy tisztelettudó, kedves, tehetséges színész, igazi profi. Mindenkivel végtelenül udvarias, beleértve a stábot és a rajongóit is, akiknek többsége hűséges maradt hozzá. Szégyen, hogy a Netflix kihagyja őt a sorozatból egy hamis pletyka miatt” - nyilatkozta a lap forrása, és hozzátette: “Percy rendben lesz, a szakmabeliek ismerik a jellemét és a tehetségét. A Netflixnek szégyellnie kellene magát, amiért ilyen igazságtalanul bánt el vele.”

White maga is tagadta a vádakat, és egy júniusi Instagram-posztban ezt írta: 

“Az év elején valaki, akivel soha nem találkoztam, félretájékoztatási kampányt indított ellenem az interneten. Emiatt közzétették a családom adatait, a barátaim pedig halálos fenyegetéseket kaptak. [...] Jane barátomat tévesen állították be áldozatként, és bár mindent megtett, hogy megmagyarázza a történteket, ezt figyelmen kívül hagyták. A pletykák hamisak, képtelen vagyok elfogadni, hogy olyannak állítsanak be, aki veszélyt jelent az emberekre.”

White édesapja, a színész és regényíró Joel Thomas Hynes szintén támogatásáról biztosította fiát, és azt állítja, hogy “tévesen vádolták meg”.

ez is érdekelhet

Erről fog szólni a Wednesday következő évada

Az alkotók a figura latin-amerikai gyökereiben akarnak elmélyedni – de egyéb titkokat is elárultak egy új interjúban.

Tovább

 

A Wednesday címszereplője, Jenna Ortega márciusban még elismerően beszélt White-ról egy podcastben:

“Szó szerint anyáskodtunk egymás felett: ha valamelyikünk elfoglaltabb volt, ott voltunk, hogy segítsünk.”

A Netflix még nem jelentette be, ki veszi át Xavier Thorpe szerepét, ha egyáltalán át fogja venni valaki.

(via NME)