Kijött az első előzetes A Bridgerton család második évadához

A Netflix Valentin-napra időzítve hozta ki a történelmibulvár-széria március 25-én érkező folytatásának teaserét.

Ahogy arról korábban már írtunk, A Bridgerton család második évadában

egy vadonatúj szerelmespárt ismerhetünk meg:

a Jonathan Bailey által alakított Anthony Bridgertont és az újonc – korábban a Szexoktatásban látott – Simone Ashley által megformált Kate Sharmát.

Az eleinte ellenségeskedésnek induló kapcsolatba már kaptunk egy egyperces betekintést – és a rajongók sajnálatára most is csak egy egyperces videóval szúrják ki a szemünket. A rövidke teaser az udvari pletykákat szállító, a múlt évad fináléjában leleplezett Lady Whistledown szemszögéből pörgeti át a ránk váró eseményeket.


A titokzatos lady (aki valójában a Nicola Coughlan által alakított Penelope Featherington, de a szinkronhangja – az előzetesben is – nem más, mint Julie Andrews) megígéri, hogy még élesebb pengékkel számol majd be a zaftosabbnál zaftosabb eseményekről. Whistledown monológján kívül más szöveg nem is hangzik el, csak képeken láthatjuk a történéseket, szóval a sztoriból nem sok minden derül ki – további részleteket minden bizonnyal a teljes hosszúságú előzetesben árulnak el.

Annyit azonban már most tudni, hogy a második évad arról szól majd, hogy Anthony Bridgerton nősülni készül, és

először az Indiából érkezett testvérpár fiatalabb tagját, Edwinát nézi ki magának, majd figyelme az éles nyelvű nővérre, Kate-re terelődik,

akinek azonban megvan a véleménye a nemes úr nőkhöz való hozzáállásáról.


(via Variety)