Leállt a Netflix, annyian akarták egyszerre nézni a Love is Blindot

A népszerű társkereső reality műsor élő reunionja olyan népszerű eseménnyé vált, amibe beletört az előre legyártott tartalmakat kínáló streaming szolgáltató bicskája.

A Netflix már 2022-ben bejelentette, hogy nemcsak előre gyártott tartalmakat, de élő műsorokat is fognak streamelni, csakhogy az április 16-ra, azaz múlt vasárnap estére beharangozott népszerű társkereső reality, a Love is Blind 4. évadának élő reunionja

olyan népszerű tartalomnak bizonyult, hogy meg is makkant tőle a Netflix szervere, ami miatt persze rögtön dühöngeni kezdtek a neten a műsor rajongói.

Sokan amiatt panaszkodtak, hogy egész nap ezt a műsort várták, és késő éjjelig fenn maradtak (a reunionnak elvileg a hajnali órákban lett volna vége), és míg az eseményt korábban végig agyon promózó Netflix kezdetben csak 15 perc csúszásról kommunikált, végül megszakadt az élő közvetítés és elérhetetlenné vált az oldal.

 

 

A történtek hatására természetesen azonnal elindult a panaszos Twitter-áradat. Közvetlenül a tervezett vasárnapi élő streaming indulása előtt a társ-műsorvezető Nick Lachey még egy lelkes tweetet is küldött a „Ki áll készen?” üzenettel – amit természetesen azonnal széttrollkodott a net népe azzal a felkiáltással, hogy

a Netflix bizony még nem áll készen!

 

 

Végül a Netflix többször is bocsánatot kért a történtekért:

Mindenkinek, aki későig fennmaradt, korán kelt, feláldozta a vasárnap délutánját... iszonyúan sajnáljuk, hogy a Love is Blind Live Reunion nem úgy sült el, ahogy terveztük. Most forgatjuk le, és amint lehetséges, felkerül a Netflixre. Még egyszer köszönjük, és elnézést kérünk!

 

(via Uproxx & Unilad.com)