Mától a magyar HBO GO-n is elérhető a 4 órás Az Igazság Ligája

Zack Snyder rendezői változatát régóta követelik hangosan azok a rajongók, akik elégedetlenek voltak a 2017-ben mozikba került Joss Whedon-féle verzióval.

Elérkezett a nagy nap! Mától a magyarországi HBO GO kínálatában is exkluzívan elérhető a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája, magyar szinkronnal és felirattal egyaránt. Korábban itt a Port.hun is részletesen beszámoltunk arról, hogy a Warner eredetileg 2017-ben bemutatott szuperhősös blockbustere után az elégedetlen rajongók hogyan és miként indítottak online kezdeményezést #ReleaseTheSnyderCut néven a film rendezői változatának bemutatásáért. Anno ugyanis Zack Snyder egy családi tragédia (a lánya öngyilkossága) után úgy döntött, kiszáll a produkcióból, így a filmet lényegében a Marveltől érkező Joss Whedon, a Bosszúállók 1-2 rendezője fejezte be helyette (ez azonban nemcsak a nézők, de a Warner főnöke szerint is egy rakás sz*r lett).

Az Igazság Ligája 232 perces változatában Bruce Wayne (Ben Affleck) nem akarja, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Wonder Womannel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival, és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu