Megható Netflix-sorozat készült arról, amin mind keresztülmentünk idén: a karanténról és az elszigetelődésről

A sztárokkal telezsúfolt Social Distance október 15-én kerül fel a streaming platform kínálatába.

Social Distance: Távol, mégis közel címmel kerül fel október 15-én a Netflix kínálatába a Narancs az új fekete stábjának legújabb, 8 epizódos sorozata, amelynek érdekessége, hogy teljes egészében karanténkörülmények közt vették fel. Nem véletlenül: a történet maga is a világméretű koronavírus-járvány első hónapjaiban játszódik, és az egymáshoz csak lazán kapcsolódó epizódok azt mutatják be, hogy az emberi elme ereje miképp kerekedik felül a zűrzavaros bizonytalanságon és a nyomasztó elszigeteltségen. Hogyan próbálunk jó képet vágni mindenhez egy olyan nehéz élethelyzetben, amikor a váratlanul megváltozott körülmények miatt a társas emberi kapcsolatok fenntartása csak a technológia és a mobilkommunikáció segítségével lehetséges? Íme az új trailer, amiből többek között ez is kiderül:

A sorozat számos ismert színészt vonultat fel. A Narancs az új fekete sztárja, Danielle Brooks keményen dolgozó anyaként szerepel benne, a Luke Cage címszereplője, Mike Colter egy agglegényt alakít. Guillermo Diaz, Oscar Nuñez és Daphne Rubin Vega egy olyan családról szóló fejezetben szerepelnek, akik egy Zoomon közvetített temetésen látják újra egymást hosszú idő után, Max Jenkins (A kenderfutár, Halott vagy) és Brian Jordan Alvarez (Will és Grace) pedig egy meleg párt játszanak. A Social Distance: Távol, mégis közel showrunnere a Narancs az új fekete utolsó évadának forgatókönyvírója, Hilary Weisman Graham. (via IndieWire)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu