Megvan A Bridgerton család második évadának női főszereplője

Simone Ashley, a Szexoktatás egyik szereplője bújhat majd csipkés fűzőbe.

A Netflix tavaly év végi nagy durranása a Julia Quinn regénysorozata alapján készült kosztümös-romantikus Bridgerton család (kritikánk itt olvasható) volt, ami sajátos, alternatív történetszemléletével hívta fel magára a figyelmet, olyannyira, hogy pikáns jeleneteivel még a pornóoldalakon is elég népszerű lett.

A regénysorozat, így a feldolgozás koncepciója is az, hogy minden kötet, illetve évad a főszereplő testvérek egyikének történetét meséli el, és más-más párra fókuszál. Így történhet meg, hogy a sorozat második szezonjának – ami Quinn magyarul is megjelent, nyolc részes regénysorozatának  A ​vikomt, aki engem szeretett című második kötetét dolgozza fel – új főszereplői lesznek. A Netflix egy másik sikersorozatából, a Szexoktatásból igazolták át Simone Ashley-t, aki Kate Sharmát (a regényben Kate Sheffield-nek hívják) alakítja.

Forrás: David M. Benett /Getty

 

Chris Van Duse és Shonda Rimes, a sorozat alkotói megnyugtatták a rajongókat, hogy így, vagy úgy, de korábbi, népszerű figurák is visszatérnek, habár az új történetszálban nem biztos, hogy kiemelt helyet kapnak.

A Bridgerton család második évadának bemutatójójának még nincsen pontos időpontja, de a Netflix nem szokta elsietni a dátumok bejelentését.

(Forrás: The Hollywood Reporter)