Michael J. Fox dokufilmje hatalmasat ment a Sundance-en

A Still az Apple TV+-on lesz látható.

A Michael J. Fox munkásságát és életét bemutató dokumentumfilm, a Still az idei Sundance Filmfesztiválon debütált hatalmas sikerrel. Az Eccles Színház közönsége felállva tapsolt amikor Fox és a rendező, Davis Guggenheim a színpadra léptek.

“Ebből filmet csinálok, mondtad, mikor belecsöppentél az életembe” – mesélte Fox Guggenheimről, és hozzátette: “Mire én annyit mondtam: oké, úgy sincs semmi dolgom a jövő héten”. A Still tele van humorral, miközben a tragédiát sem kerüli meg: bemutatja Fox szülőházát, és hogy miként költözött Kanadából Los Angeles-be, a kezdeti nehézségeket a pályáján és a Vissza jövőbe sikerét, valamint

végigköveti azt a küzdelmet is, amikor a színészt a húszas évei végén Parkinson-kórral diagnosztizálták. 

Forrás: Matt Winkelmeyer/Getty Images

 

“Hát ez őrület! Egy 16 éves srác elhagyja Kanadát, hogy színész legyen, majd néhány évvel később én voltam a világ egyik legnagyobb színésze” – mondta Fox a doksi megtekintése után. “De leginkább az ordít ebből a  sztoriból, hogy milyen szerencsés voltam a családommal. Csodálatos életem van, aminek a nagy részét velük tölthetem” – folytatta. A dokumentumfilm bemutatja a Fox-család hétköznapjait is, így láthatjuk Michael J. Fox feleségét, Tracy Pollant és négy gyermeküket.

“Ez egy kib*szottul csodás élet, és nagyon élvezem”

– foglalta össze Fox.

(via The Hollywood Reporter)