Most már tuti: a Netflixre jön a Beverly Hills-i zsaru 4

Már a címe is megvan: Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley. Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt és a Zola Taylour Paige lesznek a főszereplők.

A Netflix már 2019-ben megszerezte a Paramount stúdiótól a Beverly Hills-i zsaru folytatásának jogait, így most már egészen biztos, hogy az Eddie Murphy-féle akcióvígjáték (melynek már hivatalos címe is van: Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley) a mozik helyett a népszerű streaming platformon keresztül fog eljutni a nézőkhöz. Egészen friss hír, hogy Joseph Gordon-Levitt és a Zola Taylour Paige csatlakozott a negyedik rész szereplőgárdájához, sőt, még a legendás filmproducert, Jerry Bruckheimert is sikerült leigazolnia a Netflixnek.

Eddie Murphy a Beverly Hills-i zsaruban (forrás: CBS via Getty Images

 

Beverly Hills-i zsaru 4-et már 2016-ban be akarta mutatni a Paramount stúdió, de végül letettek erről a tervről. Sokáig úgy volt, hogy a retrólázat meglovagolva a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk direktorai, Adil El Arbi és Bilall Fallah mégiscsak megrendezik, de nemrég ők is kiszálltak a projektből, hogy arra a Batgirlre koncentráljanak, amit végül a Warner stúdió a spórolás jegyében kidobott. A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley végül egy Mark Molloy nevű feltörekvő filmeshez került, aki az Apple reklámjaival szerzett magának korábban figyelmet a showbizniszben.

A negyedik rész forgatókönyvét Will Beall írta, aki korábban olyan blockbustereken dolgozott, mint az Aquaman és a Zack Snyder-féle, 4 órás Az Igazság Ligája. Az általa kitalált történet szerint Axel Foley, a nagydumás detroiti zsaru ismét Beverly Hillsbe kénytelen utazni, hogy ott egy megoldhatatlannak vélt, rejtélyes bűncselekmény ügyében nyomozzon.

(via Deadline & Uproxx)