Mr. Biget kitakarították a Szex és New York folytatásának fináléjából

Az És egyszer csak... február 3-án érkező utolsó részében ne is keressük Chris Noth-ot, pedig ismét láthattuk volna egy aprócska jelenetben.

Ugyan Mr. Big szívrohamban meghalt a Szex és New York reunion, az És egyszer csak... első epizódjában, az utolsó részben még láthattuk volna egy fantáziajelenetben: Sarah Jessica Parker karaktere a párizsi Pont des Arts hídon találkozott volna vele, miközben a Szajnába szórja a férfi hamvait. A közelmúlt eseményeinek fényében azonban az alkotók eltávolították ezt a jelenetet, mondván, "narratív szempontból nem elég jelentős ahhoz, hogy indokolttá tegye, hogy megmentsék a vágószoba padlójáról". A sorozatot gyártó HBO nem nyilatkozott az ügyben.

Fotó: Jason Howard/Bauer-Griffin/GC Images

 

No de miért is történt mindez?

Az elmúlt hetekben több nő is előállt a Mr. Biget játszó Chris Noth elleni bántalmazási vádakkal – erről bővebben itt írtunk. A The Hollywood Reporternek nyilatkozott két nő nyilatkozott álnéven: a most 40 éves Zoe-t állítása szerint 2004-ben, Los Angeles-i medencés házában erőszakolta meg a színész, miután hosszasan flörtölt a nővel. Zoe-t egyik barátja vitte el a kórházba, de akkor nem nevezték meg Noth-ot, tartva a férfi bosszújától. A másik nő Lily néven vallott: ő 2015-ben találkozott, 25 évesen találkozott a nála két és félszer idősebb színésszel. A férfi randira hívta, majd elhívta a házába, ahol némi iszogatás után már letolt nadrággal állt a nő előtt. Szerencsére akkor nem történt semmi egyéb. Később Zoe Lister-Jones, aki többször is dolgozott együtt Noth-tal, egy Instagram-posztban elmondta, hogy a színész tényleg ilyen, egy ragadozó.

Noth még decemberben, közvetlenül a vádak után reagált, tagadva azokat: 

 Az ellenem felhozott vádak, amelyeket olyan személyek fogalmaztak meg, akikkel évekkel, sőt évtizedekkel ezelőtt találkoztam, határozottan hamisak. Ezek a történetek akár 30 évvel ezelőttről vagy 30 nappal ezelőttről is származhatnak – a nem mindig nemet jelent –, ez egy olyan határ, amit soha nem léptem át. A találkozások konszenzusosak voltak. Nehéz nem firtatni e történetek nyilvánosságra kerülésének időzítését. Nem tudom biztosan, hogy miért most kerültek elő, de azt tudom, hogy nem bántalmaztam ezeket a nőket.

A vádak nyomán a CBS is kirúgta Noth-ot a The Equalizer című krimisorozat főszerepéből. Noth vasárnap szerepelt utoljára a CBS sorozatában.

(Forrás: Variety)

Címlapkép: Barbara Nitke / CBS/Getty Images

 

Döbrösi Laura a SZESSÖN vendégeként elárulta, hogy karmesternek lenni a világ legmenőbb dolga és azt is, mit jelent noisemakernek lenni, de beszélt a nő zenészekről is.