Mutatjuk, mit érdemes nézni októberben a Netflixen

Lesz film noir, erotikus thriller, Poe-novella alapján készült sorozat, és visszatér kedvenc mestertolvajunk is.

Hidegvér

Egy harcedzett nyomozó (Benicio Del Toro) csalások bonyolult hálójára bukkan, miközben az igazság után kutat egy fiatal ingatlanügynök brutális meggyilkolásának ügyében.

Premier: szeptember 29. (eredetileg október 6. lett volna, de egy héttel előrébb hozták)

 

Lupin – 3. évad

Maurice Leblanc mestertolvaját másoló úri betörő a harmadik évadban megpróbál visszavonulni és elrejtőzni, ám ez nem olyan könnyű, hiszen ő legkeresettebb férfi Franciaországban, sőt, talán már az egész világon is.

Premier: október 5.

 

Mindent szabad

Az erotikus thriller középpontjába egy fiatal házaspár áll, akiknek a kapcsolata a szakadék szélére sodródik, miközben a befektetési alapok gyilkos világában lavíroznak.

Premier: október 6.

 

Az Usher-ház bukása

Vagyona és jövője biztosítása érdekében egy kegyetlen testvérpár dinasztiát alapít, amely darabjaira hullik, amikor az örökösök kezdenek rejtélyes módon egyenként kidőlni a sorból. Mike Flanagan sorozata Edgar Allan Poe hátborzongató novellája alapján.

Premier: október 12.

 

Az ördög a vádlottak padján

Forrás: Netflix

 

Ez a sötét dokumentumfilm dramatizált jeleneteken és amatőr videófelvételeken keresztül vizsgálódik egy gonosz által megszállt kisfiú és egy későbbi brutális gyilkosság ügyében.

Premier: október 17.

 

Elit – 7. évad

A Netlfix fiatalokról szóló sorozata az egyik legrégebb óta futó széria a streamingóriás platformján. A jó hír az, hogy a spanyol sorozat hetedik évadja után rögtön várhatjuk a berendelt nyolcadikat is.

Premier: október 20.

 

A fájdalom ügynökei

Egy nő, aki nehezen neveli a lányát, belekeveredik egy veszélyes panamázásba, amikor munkába áll egy hanyatló gyógyszerészeti startupnál. A főszerepben Emily Blunt és Chris Evans.

Premier: október 27.

 

(via What’s on Netflix)