Netflixes sorozatban a Volt egyszer egy… Hollywood sztárja

A Tarantino filmjében Brad Pitt figurájával cicázó bájos hippilányt, Pussycatet megformáló Margaret Qualley egy Maid című dramedyben lesz látható.

A Maid című sorozat Stephanie Land Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive (A mindenes: Kemény munka, alacsony fizetés és egy anya törekvése a túlélésre) című memoárja alapján készül, és egy egyedülálló anya sorsát követi, akinek keményen meg kell küzdenie azért, hogy elkerülje a szegénységet, sőt a hajléktalanságot.

Habár a legtöbben Quentin Tarantino Volt egyszer egy… Hollywoodjában csodálkoztunk rá Qualley szépségére és tehetségére, a sorozatok világa közelebb áll hozzá, hiszen szerepelt az HBO A hátrahagyottak című kritikailag elismert szériájában, nemrég pedig a Fosse/Verdon című limitált hosszúságú életrajzi sorozatban láthattuk.


A színésznő filmes szerepei között olyan címeket találunk, mint a Palo Alto, a Rendes fickók, a Death Note, a Meghajszolt vad, a már említett Volt egyszer egy… Hollywood és a Seberg, ami a tragikus sorsú színésznőről, Jean Sebergről szólt, és amelyben Kristen Stewarttal játszott együtt.

A Maid című sorozat a John Wells Productions gyártásában készül; Wells a Shameless – Szégyentelenek egyik ötletgazdája, de részt vett a Harmadik műszak, Az elnök emberei és a Vészhelyzet munkálataiban is. A showrunner és a forgatókönyvíró az a Molly Smith Metzler lesz, akit az Orange is the New Black egyik írójaként ismerhetünk, de az executive producerek között ott találjuk Margot Robbie színésznőt is.


(via Variety)