Netflixes sorozatban a Volt egyszer egy… Hollywood sztárja

A Tarantino filmjében Brad Pitt figurájával cicázó bájos hippilányt, Pussycatet megformáló Margaret Qualley egy Maid című dramedyben lesz látható.

A Maid című sorozat Stephanie Land Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive (A mindenes: Kemény munka, alacsony fizetés és egy anya törekvése a túlélésre) című memoárja alapján készül, és egy egyedülálló anya sorsát követi, akinek keményen meg kell küzdenie azért, hogy elkerülje a szegénységet, sőt a hajléktalanságot.

Habár a legtöbben Quentin Tarantino Volt egyszer egy… Hollywoodjában csodálkoztunk rá Qualley szépségére és tehetségére, a sorozatok világa közelebb áll hozzá, hiszen szerepelt az HBO A hátrahagyottak című kritikailag elismert szériájában, nemrég pedig a Fosse/Verdon című limitált hosszúságú életrajzi sorozatban láthattuk.

A színésznő filmes szerepei között olyan címeket találunk, mint a Palo Alto, a Rendes fickók, a Death Note, a Meghajszolt vad, a már említett Volt egyszer egy… Hollywood és a Seberg, ami a tragikus sorsú színésznőről, Jean Sebergről szólt, és amelyben Kristen Stewarttal játszott együtt.

A Maid című sorozat a John Wells Productions gyártásában készül; Wells a Shameless – Szégyentelenek egyik ötletgazdája, de részt vett a Harmadik műszak, Az elnök emberei és a Vészhelyzet munkálataiban is. A showrunner és a forgatókönyvíró az a Molly Smith Metzler lesz, akit az Orange is the New Black egyik írójaként ismerhetünk, de az executive producerek között ott találjuk Margot Robbie színésznőt is.


(via Variety)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu