Nézd meg az Amerikai Horror Story sztárját élete alakításában!

Sarah Paulson játssza Ratched nővér ikonikus figuráját a Száll a kakukk fészkére netflixes előzménysorozatában. Nézd meg az első trailert!

A múlt héten nyilvánosságra hozott képek után máris megérkezett az előzetes is a Ratched című szériához, a sorozatpápa, Ryan Murphy (Kés/alatt, Amerikai Horror Story, Hollywood) új alkotásához, ami a Száll a kakukk fészkére című regény, illetve az az alapján készült filmklasszikus főgonoszának, a Főnéninek, vagyis Mildred Ratched nővérnek meséli el az eredettörténetét.

Ahogy arról múltkori cikkünkben már beszámoltunk, a szeptember 18-tól streamelhető nyolcrészes széria sztorija szerint Mildred Ratched 1947-ben érkezik Észak-Kaliforniába, ahol egy vezető pszichiátriai intézménynél helyezkedik el. A kórházban forradalmi, ám nyugtalanító kísérletek kezdődnek az emberi elmével, Mildred pedig egy titkos küldetés keretében elhivatott ápolónőnek állítja be magát.

Beépülése a mentális egészségügyi rendszerbe azonban túl jól sikerül, aminek hatására a nőben mindig is ott lappangó sötétség a felszínre kerül, bebizonyítva, hogy igazi szörnyetegnek nem lehet születni, csak azzá válni. A nővért Ryan Murphy múzsája, Sarah Paulson játssza, rajta kívül pedig olyan további sztárok szerepelnek a műben, mint Cynthia Nixon (Szex és New York), Judy Davis (Férjek és feleségek), Amanda Plummer (A halászkirály legendája, Ponyvaregény) és Sharon Stone.

A sötét és feszültséggel teli drámának ígért Ratchednek már a most nyilvánosságra hozott előzetese is feszültnek és nyugtalanítónak tűnik, és nem kevés betekintést enged abba, ahogy a karakternek egyre jobban a felszínre kerül a gonosz oldala – mind a hétköznapi apróságokat, mind szakmai életét illetően. Alig várjuk a teljes átalakulást bemutató sorozatot!


(via NME)