Nézd meg, milyen izgalmas jeleneteket vágott ki a Netflix az Enola Holmesból!

A kimaradt jelenetek némi mankót adtak volna a nézőnek a nyomozáshoz, egy ponton pedig garantált lett volna az ijedség!

Hetek óta töretlen a népszerűsége a Netflix saját gyártású Holmes-filmjének, az Enola Holmesnak, amelyben nem is a legendás mesterdetektív (Henry Cavill) oldja meg a saját anyja titokzatos eltűnésének rejtélyét, hanem a kishúga, Enola (Millie Bobby Brown), aki legalább olyan kitűnő nyomozó, mint a híres bátyja. Néhány nézőben persze jogosan merülhetett fel a kérdés, hogy vajon hogyan tudott a kis Enola ennyire gyorsan rájönni az összefüggésekre és kideríteni mindent... Nos, amiatt tűnhetett ez így, mert a Netflix több leforgatott jelenetet is kivágott a filmből, hogy beleférjenek a 123 perces játékidőbe. A kihagyott jeleneteket most a neten tette közzé a népszerű streaming szolgáltató:

Eszerint tehát Enola sokkal többet beszélgetett volna az anyja eltűnése után a házvezetőnővel, Mrs. Lane-nel (Claire Rushbrook). Ennek hatására ötlött fel benne a gondolat, hogy fel kéne forgatnia a családi kúria minden zugát, hátha elrejtett jelekre lel, amiket Mrs. Holmes szándékosan hagyott hátra, hogy a lánya valamikor megtalálhassa majd őt, ha elég agyafúrt. A második kivágott jelenetsor egy elhagyott londoni bérházban játszódik. Enola a kissé félelmetes, üres szobákban bóklászik, és egy ősrégi röplapsokszorosító masina segítségével jön rá, hogy az anyja és a többi szüfrazsett mozgalmár egy női olvasóklubban tartotta a gyűléseit. Itt van egy fél másodperces előre utalás is: mielőtt bemenne a bérházba, Enola őszinte rajongással csodálkozik rá az őt majdnem elütő gőzautóra – amit később ő maga is vezetni fog majd a történet folyamán.

Szeptember végén ezt írtuk az Enola Holmesról itt a Port.hun: mindenkinek ajánljuk, aki eddig is nagykanállal falta Sherlock Holmes, Superman és Ríviai Geralt kalandjait, és már nem tud mit nézni, amíg el nem startol a Vaják és a Stranger Things legújabb évada! A múlt héten egyébként egy vidám bakiparádé is felkerült a sorozat sztárjaival a YouTube-ra. Íme:

(via Digital Spy)