Óriásit megy az Addams Family-sorozat

Wednesday Adams kalandjai a Stranger Thingst is lenyomták.

Pár napja írtuk meg, hogy a Netflix Addams Family-spinoffja új rekordot állított fel a a Rotten Tomatoes kritikagyűjtő oldalon: a legmagasabb pontszámot elért Addams Family-adaptáció lett az 1960-as évekbeli tévésorozat óta.

De nemcsak a kritikusok, a nézők is úgy falják a sorozatot, mintha kötelező lenne. A Jenna Ortega főszereplésével és Tim Burton rendezésében készült szériából a Netflix belső mérése szerint 341,2 millió órányit fogyasztottak világszerte a múlt héten. Az angol nyelvű sorozatok közül az eddigi rekordot a Stranger Things 4. évada tartotta 335 millió órával, amelyet a május 30. és június 5. közötti héten ért el.

 

 

Ha nem csak az angol nyelvű tartalmakat vesszük figyelembe, akkor továbbra is a Squid Game a csúcstartó a 2021. szeptember 27. és október 3. közötti héten megtekintett 571,76 millió órával.

A Wednesday 83 országban került a heti toplista élére, ezzel a Stranger Things 4 másik rekordját is beállította. A Netflix becslései szerint világszerte több mint 50 millió háztartás nézte meg a sorozat legalább egy részét, ha az össznézettséget elosztjuk az évad körülbelül hatórás játékidejével.

Ortega mellett a sorozatban szerepel az a Christina Ricci is, aki az 1990-es évekbeli Addams Family-filmekben Wednesdayt alakította. Hogy a két Wednesday hogyan jött ki egymással a forgatáson, arról itt írtunk.

Via: THR