Őrült színek és fazonok - Képek az új Szex és New York-sorozat forgatásáról

Forog az új miniszéria Manhattan utcáin. Fotók minden mennyiségben!

Beszámolt róla a Port is, hogy 10 részes minisorozatként, And Just Like That... címmel támad fel az HBO Maxon a két mozifilmet is megélt, 1998 és 2004 között futó Szex és New York-széria. A Samanthát alakító Kim Cattrall nem tér vissza, de  Carrie Bradshaw, Charlotte York és Miranda Hobbes, azaz Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon igen. 

Getty Images

A forgatás jelenleg is zajlik, és ahogy a mellékelt fotókon látható, valós helyszíneken, New York, pontosabban Manhattan utcáin, illetve a Whitney Museumban és a Metropolitan Museum of Artban. A szereplők ugyan már az 50-es éveikben járnak, de a stílusérzékük a régi – és továbbra sem a szürke a kedvenc színük…

Getty Images

A fotókból kiderül pár részlet is a sztoriból, például, hogy visszatér Mr. Big exneje, a Bridget Moynahan által alakított Natasha, akit a 3. évadban láthattunk utoljára. Charlotte és Miranda gyerekei is feltűnhetnek a szériában, legalábbis az egyik vörös hajú srác gyaníthatóan Miranda és Steve fia, a már felnőtt Brady, a Charlotte társaságában látható két fiatal lány pedig nyilván a karakter lányai. Charlotte és Harry a 2006-os évadzáróban fogadták örökbe Lilyt Kínából, Rose pedig a 2008-as Szex és New York-film idején született.

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu