Őszintén beszélt Sarah Jessica Parker a Kim Cattrall-lal való viszályáról

Az És egyszer csak… sztárja már többször is megszólalt Szex és New York-beli kolléganőjével történt összeveszésével kapcsolatban, de talán sosem volt még olyan nyílt, mint most.

Az elmúlt évek során sokat lehetett hallani arról, hogy annak ellenére, hogy a kisképernyőn és a vásznon jó barátnőket alakítottak, a Szex és New York-sorozat és -filmek Carrie-je, Sarah Jessica Parker milyen rossz viszonyban van a Samanthát alakító Kim Cattrall-lal. Többször felmerült például, hogy az ellenségeskedésnek az az oka, hogy Cattrall folyamatosan sérelmezte, hogy SJP több pénzt kap a franchise-ért (mivel ő nemcsak játszik benne, hanem executive producere is).

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker a Szex és New York-sorozat forgatásán 2003-ban. Forrás: James Devaney / WireImage / Getty Images


Aztán jött a híres nyilvános kiakadás, amikor Cattrall az Instagramon kérte ki magának Parker részvétnyilvánítását a bátyja halálakor, mivel ők ketten sosem voltak jóban, sosem voltak barátnők, és szerinte mindez csak képmutatás SJP részéről, hogy „jó kislánynak” tűnjön a világ szemében. De ezt a két mozzanatot (illetve ezek ismételgetését, újbóli elővételét) leszámítva igazából sosem derült ki teljesen, mégis mi bajuk egymással. Kollégáik mindig nagyon diplomatikusan nyilatkoznak az ügyben, Sarah Jessica Parker maga pedig – kevés kivételtől eltekintve – inkább elkezd másról beszélni, ha erről kérdezik.

A minap azonban Parker a The Hollywood Reporter Awards Chatter című podcast vendége volt, ahol természetesen újfent szóba került a téma, a színésznő pedig először azt fogalmazta meg, miért nem szeret erről beszélni. „Olyan világos leszek, amennyire csak lehetek.

Nagyon nehéz nekem erről a Kimmel kapcsolatos helyzetről beszélni,

mert nagyon nem szeretnék bárki számára is kellemetlen dolgot mondani” – szögezte le. Aztán felmerült az is, amiről már sokszor hallhattunk, hogy miért nem valósult meg a harmadik Szex és New York-film (Cattrall olyan követeléseket támasztott, amiket a stúdió nem akart teljesíteni).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés


De ami fontosabb, azok Parker következő, őszintén megbántottnak tűnő szavai, amiket a kérdés lezárásaként mondott. „Nagyon sok éven át nagyon keményen dolgoztam azon, hogy mindig mindenkivel udvarias legyek a forgatásokon, hogy törődjek az emberekkel, hogy felelősségteljesen viselkedjek mind az alkalmazottaimmal, mind azokkal, akikkel törődöm, mert úgy érzem, a műsor producereként ez a kötelességem.

És soha senki más nem volt, aki egyszer is úgy beszélt volna velem, mint ő, és ez nagyon fáj”

– mondta a podcastben Sarah Jessica Parker, aki egyébként már javában dolgozik az És egyszer csak… második évadán (lásd a fenti posztot), természetesen Kim Cattrall bevonása nélkül.


(via Uproxx)