Piszkosul látványos és nagyon vicces trailert kapott a Mandalorian 2. évada!

Jégbolygón, sivatagban, tengerjáró hajón és illegális gladiátorarénában folyik tovább az öldöklő harc a cuki kis Bébi Yodáért.

Október 30-án kezdi el sugározni a Disney+ csatorna a méltán népszerű The Mandalorian sorozat első évadát (miközbnen mi, magyarok legálisan sajnos még az első évadot sem láthattuk...), szóval épp ideje volt már, hogy ne csak jelenetfotókkal, de valami kedvcsináló előzetessel is előrukkoljon a Lucasfilm! Ma végre be is futott, íme:

Nem is rossz, ahhoz képest, hogy az újonnan beígért szereplőket, például az Anakin egykori padawanját, Ahsoka Tanót alakító Rosario Dawson egyetlen másodpercre sem tűnik fel benne, és nyoma sincs Boba Fettnek sem, akit az előzménytrilógia Jangója, Temuera Morrison alakít a sorozat új évadában (megteheti, hiszen ugye Boba nem más, mint Jango normális gyerekként felcseperedő klónja).

Az új évad 8 részes lesz, és a showrunner Jon Favreau elmondása szerint jócskán kiszélesítik majd az eddig megismert Star Wars-univerzumot. Ebből már most is láthattunk ízelítőt: a sivatagos Tatooine mellett marcona hősünk, Mando és Bébi Yoda elvetődnek egy jégbolygóra, és valamiféle óceánplanétára is, ahol hatalmas bárkákkal szelik majd a tengert. Emellett látható az előzetesben egy zsúfolt űrkikötő is, ahol alighanem félillegális gladiátorviadalokon tehetik fel a pénzüket az alvilági alakok, és itt bukkan fel egy titokzatos, köpönyeges nő – aki a mandalore-i fegyverkovács narrációja szerint alighanem egy „Jedi boszorkány”, aki ugyanúgy élénken érdeklődik a pici, zöld Erő-használó vakarcs iránt, ahogyan a birodalmiak maradéka, élükön a fekete (fény)karddal vigéckedő Gideon moffal (Giancarlo Esposito). Fordulatokban, izgalomban és hamsítatlan Star Wars-feelingben tehát garantáltan nem lesz hiány az új évadban sem!

Forrás: Disney+ / Lucasfilm